Jump to content

Recommended Posts

Και εγω ετσι ειμαι (4.2.2 root) , αλλα δεν εχω τετοια θεματα.

Πιο πιθανό ειναι να τα προκαλούσε κάποια εφαρμογή.

Προφανώς και δεν φταίει το root ρε παιδιά. Απλά για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι hardware πρόβλημα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φλασάρει τα πάντα από την αρχή, να το αφήσει όσο πιο στοκ γίνεται, και να το δοκιμάσει για 2-3 μέρες. :)

Αν επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει hardware πρόβλημα, επιστρέφει βήμα βήμα στην προηγούμενη κατάσταση, μέχρι να βρει που θα χτυπήσει το πρόβλημα...

Προφανώς και δεν φταίει το root ρε παιδιά. Απλά για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι hardware πρόβλημα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φλασάρει τα πάντα από την αρχή, να το αφήσει όσο πιο στοκ γίνεται, και να το δοκιμάσει για 2-3 μέρες. :)

Αν επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει hardware πρόβλημα, επιστρέφει βήμα βήμα στην προηγούμενη κατάσταση, μέχρι να βρει που θα χτυπήσει το πρόβλημα...

1e94947a_Robert-De-Niro.jpeg

(edited)

Αυτο που σου εκανε το διαβασα σημερα στο xda ή reddit , δε θυμαμαι ακριβως, καποιο προγραμμα ηταν εγραψε ενας στα σχολια.

Η καμερα μια χαρα ειναι, δεν υπαρχει καποιο προβλημα @ focusing.

Για ποιο manual ελεγχο βαλτε το lgCamera | RubberBigPepper !

Ειναι σουπερ το "κινητακι" ! Φατα apple :hehe:

[MENTION=38]Vadergr[/MENTION]

και ψαχνομουν ...<3

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
  • 2 weeks later...
(edited)
στον χαρταετό το έβαλες το κινητό;

LOL

Όχι ρε συ. Τράβηξα κανονική σφαίρα, αλλά έχει ένα εφε που κολλάει τις εικόνες έτσι και στη μετατρέπει σαν μικρή γη.

Ναι και η κανονική σφαίρα btw.

https://plus.google.com/100654595919048663856/posts/4gLYfWYXDqJ

Έγινε επεξεργασία από papajim

Πως κατάφερες και δεν αφησες κενό κάτω (εκεί που πατάς)? Κανά 2-3 φορές που έχω τραβήξει σφαίρα, δεν με αφήνει να τραβήξω τέρμα κάτω και τέρμα πάνω...

BTW το link σου δεν βγάζει photo :(

Δε ξέρω γιατί δε σε αφήνει. Εμένα πάντα όταν το γυρνάω προς τα κάτω βγάζει.

Διόρθωσα και το link. Τώρα πρέπει να σε πετάει στο post στο g+.

αλλά έχει ένα εφε που κολλάει τις εικόνες έτσι και στη μετατρέπει σαν μικρή γη.

Share the knowledge

(edited)
Share the knowledge

Είναι μια επιλογή στο stock image gallery, η οποία έχω την εντύπωση ότι εμφανίζεται όταν τραβάς 360.

Έγινε επεξεργασία από papajim

Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Ένας φίλος ενδιαφέρεται για το κινητό αλλά το google play δεν στέλνει Ελλάδα, έχω όμως άκρη να το φέρω από America, θα είναι συμβατό με τα εδώ δεδομένα η θα πρέπει να αλλάξουμε τπτ?

Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Ένας φίλος ενδιαφέρεται για το κινητό αλλά το google play δεν στέλνει Ελλάδα, έχω όμως άκρη να το φέρω από America, θα είναι συμβατό με τα εδώ δεδομένα η θα πρέπει να αλλάξουμε τπτ?

Μια χαρα θα παιζει, δεν υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις και ειναι ξεκλειδωτα.

Μια χαρα θα παιζει, δεν υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις και ειναι ξεκλειδωτα.

... αλλά μπορεί να έχεις θέμα με εγγύηση.

... αλλά μπορεί να έχεις θέμα με εγγύηση.

Εγγυηση ΔΕΝ θα εχει. Αυτο ειναι δεδομενο νομιζω με οποιαδηποε αγορα εκτος ΕΕ