Jump to content

Νεο PC

vaiserres

Recommended Posts

αυτα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για αυτες τις τιμες;;;; και κατι αλλο η καρτα Geforce 8800GT 512 ειναι καλητερη η GTX 670 ειμαι ασχετος γιαυτο ρωταω....παντως thanks για την απαντηση...

σκεφτομαι να παρω το πρωτο που δινεις με 1336 €... στο μελλον αυτο το συστημα θα περνει αναβαθμίσεις απο επεξεργαστη κτλπ;;;;;;

αυτα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για αυτες τις τιμες;;;; και κατι αλλο η καρτα Geforce 8800GT 512 ειναι καλητερη η GTX 670 ειμαι ασχετος γιαυτο ρωταω....παντως thanks για την απαντηση...

σκεφτομαι να παρω το πρωτο που δινεις με 1336 €... στο μελλον αυτο το συστημα θα περνει αναβαθμίσεις απο επεξεργαστη κτλπ;;;;;;

Παιδια για καρτα γραφικων ή ΑΤΙ ΗD 7970 ή GTX 680 δεν αξιζει χειροτερη καρτα γιατι στο μελλον θα χρειαζεται να αλλαζεις συνεχεια οποτε μπορεις να εξοικονομησεις χρηματα απο την αγορα μιας καλης για 2-3 χρονια.

στο μελλον αυτο το συστημα θα περνει αναβαθμίσεις;;;;thanks για της απαντησεις

το συγκεκριμενο συστηματακι που προτεινε ο typakos12, πολυ καλο μεν, αλλα μαλλον οχι, δεν θα περνει αναβαθμιση. η γενια αυτη (i5-3***) ειναι η 2η που μπαινει στο ιδιο socket και η intel μεχρι σημερα μας εχει συνηθισει στην πολιτικη του tik-tok, οπου

tik = αλλαγη soket + cpu

tok = ιδιο socket + νεο cpu.

Μετα αν χρειαστεις αναβαθμιση θα πρεπει να αλλαχθουν ολα οποτε δεν νομιζω αυτο να ειναι9 αναβαθμιση αλλα ολοκληωτικη αλλαγη.

οχι παιδια εγω λεω για το αλλο συστημα με 1336 €

Intel i5 3570k

ASRock Z77 Extreme4

Phanteks PH-TC14PE

8gb Corsair Vengeance Low Profile 1600

AMD 7970 3GB/Nvidia 670GTX

Samsung 830 128gb

Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 7200.11

Corsair Enthusiast Series Modular TX750M

CoolerMaster Storm Trooper

οχι παιδια εγω λεω για το αλλο συστημα με 1336 €

Intel i5 3570k

ASRock Z77 Extreme4

Phanteks PH-TC14PE

8gb Corsair Vengeance Low Profile 1600

AMD 7970 3GB/Nvidia 670GTX

Samsung 830 128gb

Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 7200.11

Corsair Enthusiast Series Modular TX750M

CoolerMaster Storm Trooper

στο μελλον αυτο το συστημα θα περνει αναβαθμίσεις;;;;thanks για της απαντησεις

H μόνη αναβάθμιση που μπορεί να χρειαστείς στο -"προσεχές" (βλέπε 2-4 χρόνια)- μέλλον θα είναι αλλαγή (ή προσθήκη μιας) κάρτας γραφικών.

Όχι δε παίρνει κάποια ουσιαστική αναβάθμιση (άντε να βάλεις κάποιον ι7, αλλά δε θα αξίζει τότε), έτσι δουλεύει η intel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.