Jump to content

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

JohnnybOlsi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Untitled.jpg

Μου βγάζει αυτή την ένδειξη από τότε που άλλαξα τροφοδοτικό μήπως πρέπει να βάλω μεγαλύτερο γιάτο αυτό που έχω είναι 450 watt? Το σύστημα μου είναι αυτό: OS: Windows 7 Ultimate 64bit CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz, RAM: 2 GB Kingston MOBO: Gigabyte EP31-DS3L, VGA: NVIDIA GeForce 9800GT 512mb, CASE: Cooler Master, HDD: WD Blue Caviar 500GBB + Seagate Barracuda 500GB, PSU: DEER DR-8460BTX 450W

Εχεις συνδεσει το 6πινο βισμα του τροφοδοτικου στην καρτα?

Εχεις συνδεσει το 6πινο βισμα του τροφοδοτικου στην καρτα?

Ναι το σύνδεσα, δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό 460 watt αλλα πάλι τα ίδια.

:baby: Στα ποσα watt περίπου? Τι μάρκα προτείνεις? Με ενδιαφέρει να είναι και αθόρυβο.

Μου βγάζει αυτή την ένδειξη από τότε που άλλαξα τροφοδοτικό μήπως πρέπει να βάλω μεγαλύτερο γιάτο αυτό που έχω είναι 450 watt? ... PSU: DEER DR-8460BTX 450W

Ναι το σύνδεσα, δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό 460 watt αλλα πάλι τα ίδια.
:baby: Στα ποσα watt περίπου? Τι μάρκα προτείνεις? Με ενδιαφέρει να είναι και αθόρυβο.

Το προηγούμενο τροφοδοτικό που είχες και δούλευε κανονικά ποιό ήταν;

Τουλάχιστον 500αρι θα είναι αρκετό. Tα Corsair (Builder series CX), Thermaltake (Hamburg, Berlin), Coolermaster (GX) μια χαρά οικονομικά τροφοδοτικά είναι.Αν δίνεις παραπάνω τότε πας σε Enermax.

Άρα θέλεις 500άρι και πάνω. Ίσως και κάποιο "καλό" 450αρι να σου κάνει, καλύτερα όμως μεγαλύτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.