deninho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στο να δει αυτό εδώ το στριμ; ERT WebSport1Είμαι με φορθνετ και μου δείχνει ένα καρέ τώρα και ένα καρέ αργότερα. Ανεξαρτήτως browser (δοκιμάστηκε με IE9, FF16, Opera12κάτι, Iron), έχω κάνει και reset στo modem, αλλά παπάκια. Να ξε΄ρω, αν είναι, να πάρω τηλέφωνο τη 4νετ να τους διαολοστείλω, ή έχω κάνει κανένα λάθος στο mikrotik, και δεν αφήνω να περνάει στριμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Νοέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 με HOL , κομπλε...καθολου lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Με κ-ΟΤΕ επίσης όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 εγω που εχω φορθνετ δειχνει ενα καρε που λεει "η βαλιτσα ηταν γεματη ονειρα"....δε ξερω αν σε καλυψα?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 με HOL , κομπλε...καθολου lagΟμοίως με Wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Εγώ με 4νετ μια χαρά το βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 μια χαρα και εγω με 4νετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Και εμενα κολαει.HOL.Γενικα μια χαρα παει το streaming απο ert online.Ti εχει παθει τωρα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Νοέμβριος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 μια χαρα παιζει και εδω... με φορθνετ και over 2 vpns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 8, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 με forthnet (fastpath) παιζει μια χαρα κι εδω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 8, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 μια χαρα παιζει και εδω... με φορθνετ και over 2 vpns ευτυχώς που μου το θύμισες. Πάνω από το vpn του ΕΚΠΑ, παίζει άριστα. Χωρίς καμία άλλη αλλαγή (ρισέτ, ή στις ρυθμίσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Εγώ αυτή την στιγμή με ποτε δεν βλέπω τίποτα. Statistics panel[196868] onFCSubscribe() - info.data.code=NetStream.Play.StreamNotFound [196734] Trying to re-subscribe to the live stream ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 8, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 μάλλον φταίει που τελείωσε το ματς Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Α! δεν είναι 24/7? ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 8, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 όχι. Αυτό ήταν το websports 1, που δείχνει το αθλητικό πρόγραμμα της ΕΤ1 μόνο. Την ώρα που έχει αθλητικά η ΕΤ1, το web stream της ΕΤ1 δε λειτουργεί, και λειτουργεί μόνο αυτό. Αντίστοιχα υπάρχουν (και λειτουργούν) τα websport 2 & 3 για ΝΕΤ και ΕΤ3. Κάτι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα στο εξωτερικό, απ'ότι έχω καταλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.