Trooper Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2004 Λοιποοοον, μιας και ηθελα ενα μεγαλύτερο κουτι και με το που είδα το CM STACKER, μου άρεσε πάρα πολύ. Μετα απο αρκετό καιρό λοιπόν, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω το LianLi PC 60 που μου έκανε παρέα τόσο καιρό. Ας αρχίσουμε με μερικές φωτός, και μετα θα σας πω και τις εντυπώσεις μου. Φωτο απο μπροστά, χωρίς τα προστατευτικά μαύρα καλύμματα για να φαίνονται οι 2 ανεμιστήρες. Πισω απο τους ανεμιστήρες έχει τα κουτιά των δίσκων. Μια πλαινή φωτό, με τα καλώδια χύμα, πριν αρχίσω το μάζεμα. Μαζέυτηκε το πράγμα λίγο: Εδώ φαίνεται το πίσω μέρος των κουτιών των δίσκων (5 δίσκους ), καθώς και το cross flow fan.(Το μάυρο κατακόρυφο πράγμα δεξιά της μητρικής) Μια πιο κοντινή φωτό: Τα καλώδια τα μάζεψα όσο μπορούσα, αλλα καποια απλά δε μαζέυονται. Γενικά να πω οτι το Stacker μου άφησε πολυ καλες εντυπώσεις. Πιο πολλές λεπτομέρειες: Τα + του: - Πολύ ευρύχωρο, χωράει τα πάντα και πραγματικά εχεις 11 θέσεις 5.25 για να βάλεις οτι θέλεις οπου θέλεις. Χωράει ψυγεία κλπ άνετα. - Το cross flow fan ειναι πάρα πολύ καλο , φυσάει δυνατο αέρα κατευθείαν πάνω στη μητρική και ειναι στο ύψος των μνημων οπότε τις φυσάει και αυτές πολύ καλα. -Απο μπροστά ολα τα μαύρα πανελ ειναι με τρυπουλες, πραγμα που σημαίνει οτι αερίζεται πολύ καλα το κουτι. - Η κατασκευή ειναι στιβαρή, προσεγμένη, δεν κόβεσαι εύκολα κλπ. - Αν και ο σκελετός ειναι σιδερένιος, ολα τα εξωτερικά κομμάτια ειναι αλουμινιο. Τα - του: - Δεν έχει pc speaker (οχι και πολυ μειον αλλα καμια φορά χρειάζεται) - Τα μπροστινά μαύρα δεν βγαίνουν έυκολα, ειδικά αν έχεις δίσκους απο μέσα. - Η θύρα για τη VGA (απο πίσω) ειναι πολύ κοντα στο σίδερο, με αποτέλεσμα να μην μπαίνει σχεδόν καθόλου το καλώδιο DVI της οθόνης. Το απλό VGA μπαινει γιατι κάνει λιγο κοιλιά. Αναγκάστηκα να λιμάρω το καλώδιο για να μπορέσει να μπει. - Θόρυβος. Το γεγονός οτι ειναι ανοικτό τελειως απο μπροστά, σημαίνει οτι ακούγονταιι όλα, δεν υπάρχει δηλαδη ηχομόνωση. Οι ανεμιστήρες ειναι πολύ καλοί, δεν κανουν αυτοί το θόρυβο δηλαδή, αλλα γενικά νοιώθεις οτι το κουτί ειναι ανοικτό. -Το cross flow fan ειναι έξτρα (περιπου 50 ευρώ) και το δευτερο κουτί για δίσκους (25 ευρώ). Οριστε και 2 φωτό απο την XFX :
Κοπρίτης Αύγουστος 26, 2004 #2 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 16:54] Τα - του: - Δεν έχει pc speaker (οχι και πολυ μειον αλλα καμια φορά χρειάζεται) εχουν στο Ραδιο Κατουμα speakerακι μεγεθους φουντουκιου.... που το συνδεεις απευθειας στην υποδοχη της μητρικης με το αντιστοιχο καλωδιακι... τσαμπα πραμα... Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 16:54] - Θόρυβος. Το γεγονός οτι ειναι ανοικτό τελειως απο μπροστά, σημαίνει οτι ακούγονταιι όλα, δεν υπάρχει δηλαδη ηχομόνωση. Οι ανεμιστήρες ειναι πολύ καλοί, δεν κανουν αυτοί το θόρυβο δηλαδή, αλλα γενικά νοιώθεις οτι το κουτί ειναι ανοικτό. -Το cross flow fan ειναι έξτρα (περιπου 50 ευρώ) και το δευτερο κουτί για δίσκους (25 ευρώ). αποριες... το crossflow fan κανει τιποτα... τα αξιζει τα 50? Επισης ειχα την εντυπωση οτι τα μπροστινα καπακια 5,25' ηταν καποιο ειδος σιτας που επετρεπε στον αερα να περνα παρα την υπαρξη τους εκει... προφανως δλδ εκανα λαθος και χρειαζεται να βγουν εφοσον βαλεις φαν απο πισω...
Trooper Αύγουστος 26, 2004 Author #3 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 17:05] εχουν στο Ραδιο Κατουμα speakerακι μεγεθους φουντουκιου.... που το συνδεεις απευθειας στην υποδοχη της μητρικης με το αντιστοιχο καλωδιακι... τσαμπα πραμα... αποριες... το crossflow fan κανει τιποτα... τα αξιζει τα 50? Επισης ειχα την εντυπωση οτι τα μπροστινα καπακια 5,25' ηταν καποιο ειδος σιτας που επετρεπε στον αερα να περνα παρα την υπαρξη τους εκει... προφανως δλδ εκανα λαθος και χρειαζεται να βγουν εφοσον βαλεις φαν απο πισω... Οχι σωστά τα λές. Εχουν φινς, απλα τα εχω εκτός για να βγεί η φωτό. Κανονικά ειναι ολα μαυρα δε φαίνεται τίποτα. (οπως στο κάτω μερος δηλαδη, κατω απο το cdrom) Το cross flow ειναι πολύ καλο, αξίζει, ειδικά αν δινει κάποιος πολύ ρευμα στις μνήμες. Thanx για το τιπ κατουμα :clap:
Shaman Αύγουστος 26, 2004 #5 Αύγουστος 26, 2004 Καλορίζικο!!Πολύ καλό!!’τιμη φτώχια...Όσο κάνει μόνο του το Cross-flow κάνει ολόκληρο το κουτί μου! :cry:
georgeks78 Αύγουστος 26, 2004 #6 Αύγουστος 26, 2004 Ενα απιαστο ονειρο....... θεωρω οτι πανω απο 100 ευρω ειναι πολλα για κουτι ποσο μαλλον 200+. Η σληθεια ομως να λεγεται το κουτι ειναι κοσμημα, μακραν το ομορφοτερο εργοσιασιακο κουτι που εχω δει
Elpis Αύγουστος 27, 2004 #7 Αύγουστος 27, 2004 δεν ξερω για εσας αλλα εγω παλι προτιμω την καρτα γραφικων!!! κουκλι το κουτι σου Trooper αν και δεν μου αρεσει το watercooling που εχεις...
Samael Αύγουστος 27, 2004 #8 Αύγουστος 27, 2004 Rumi που λεει κ η διαφημηση... Πολυ καλο φαινετε,μεγειες μεγειες
Daidalos Αύγουστος 27, 2004 #9 Αύγουστος 27, 2004 Φοβερο κουτακι! Πολλοι καλοι χωροι! Οτι πρεπει για υδροψυξη!Καλοριζικο!ΥΓ: Εντυπωσιακη η 6800!!!
Trooper Αύγουστος 27, 2004 Author #10 Αύγουστος 27, 2004 Thanx guys Αρχική απάντηση από georgeks78 Ενα απιαστο ονειρο....... θεωρω οτι πανω απο 100 ευρω ειναι πολλα για κουτι ποσο μαλλον 200+. Η σληθεια ομως να λεγεται το κουτι ειναι κοσμημα, μακραν το ομορφοτερο εργοσιασιακο κουτι που εχω δει Ειναι αλήθεια οτι τα "καλα" κουτιά έχουν ξεφύγει αρκετά απο τις παλιές τιμές. Θυμάμαι παλια που τα καλά ειχανε 15000 και τα φτηνά κατω απο 10.000. Παντως υπάρχει διαφορά μεταξύ των κουτιών που κάνουν 50-60 ευρώ και αυτών που κάνουν 200+.... Η διαφορά στην ποιότητα ειναι εμφανής. Ειδικά τα LianLi, ειναι πάρα πολύ προσεγμένα. Αρχική απάντηση από Elpis δεν ξερω για εσας αλλα εγω παλι προτιμω την καρτα γραφικων!!! κουκλι το κουτι σου Trooper αν και δεν μου αρεσει το watercooling που εχεις... Για το watercooling, ειναι θέμα γούστου . Το Ζαλμαν ειναι πάρα πολύ καλο γι αυτό που είναι....
prokopas Αύγουστος 27, 2004 #11 Αύγουστος 27, 2004 Καλορίζικο Trooper. Είναι πολύ όμορφο. Όπως είπε και ο Shaman άτιμη φτώχια...
Shaman Αύγουστος 27, 2004 #12 Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από TrooperΤο Ζαλμαν ειναι πάρα πολύ καλο γι αυτό που είναι....
unstoppable Αύγουστος 27, 2004 #13 Αύγουστος 27, 2004 Λιγο πιο ψηλο να ηταν θα χωραγε τελεια ενα διπλο ψυγειο και τα υπολοιπα drives και δισκους, αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο κουτι.edit: φυσικα μπορεις να βαλεις του δισκους στο χωρο που εχει για το δευτερο τροφοδοτικο:...:
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 #14 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [26-08-2004 16:04] Καλορίζικο!!Πολύ καλό!!’τιμη φτώχια...Όσο κάνει μόνο του το Cross-flow κάνει ολόκληρο το κουτί μου! :cry: και πολλά βάζεις.Το δικό μου είναι φθηνότερο από το κρος φλόου!!
Kostas7GTR Αύγουστος 29, 2004 #15 Αύγουστος 29, 2004 ’χ αυτό το Stacker ! Μεγειά βρε και στα δικά μου.. λολ
vagtsil Σεπτέμβριος 11, 2004 #16 Σεπτέμβριος 11, 2004 Eνα αλλο μειον (για μενα) ειναι οτι αν βαλεις το floppy καταργεις τον μπροστινο ανεμιστηρα και δε λεει να δωσεις αλλα 25e τη στιγμη που το κανονικο frame χωραει 3 σκληρους...
Trooper Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #17 Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από vagtsil Eνα αλλο μειον (για μενα) ειναι οτι αν βαλεις το floppy καταργεις τον μπροστινο ανεμιστηρα και δε λεει να δωσεις αλλα 25e τη στιγμη που το κανονικο frame χωραει 3 σκληρους... Οντως αυτο ειναι αλλο ένα μειον. Εγω floppy δεν έχω βάλει καθόλου γι αυτό το λόγο.
vagtsil Σεπτέμβριος 11, 2004 #18 Σεπτέμβριος 11, 2004 Δεν εχω αρχισει να το "πειραζω" ακομα! αν εχεις καμια καλη ιδεα (εκτος των φοτος) ρίχτη !!
unstoppable Σεπτέμβριος 11, 2004 #19 Σεπτέμβριος 11, 2004 Αληθεια στο κατω μερος, που ειναι ανοικτο, τι διασταση εχει η τρυπα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.