NooDle Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Λοιπον φιλος έχει αυτη την οθονη Samsung LED 24'' S24B370H - Όλες οι οθόνες - plaisio.grΣτην οποία εχει συνδεσει το playstation 3 με hdmi αλλα δεν έχει ήχο...το playstation υποστηρίζει οπτική αλλα τα g51 εχουν aux σε rca..Πως μπορούμε να το κανουμε να εχει ήχο?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 το μόνο λογικό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα 5.1 dac που να βγάζει αναλογικές και να το συνδέσεις με την οπτική στο ps3 και τα ηχεία πάνω στο ντακ. Δεν γίνεται κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Φαντάζομαι χρειάζεται κάτι τέτοιο, και απλά επιλέγει στα sound options να τα βγάζει από AV MULTI OUT connector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 εχεις να μου δείξεις κατι γιατι το ακουω πρωτη φορα..Ποιοτητα ηχου επηρεάζεται?[MENTION=1199]Volrath[/MENTION] αυτο δεν μπορει να το βαλει γιατι η οθονη δεν εχει rca input Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 εχεις να μου δείξεις κατι γιατι το ακουω πρωτη φορα..Ποιοτητα ηχου επηρεάζεται?[MENTION=1199]Volrath[/MENTION] αυτο δεν μπορει να το βαλει γιατι η οθονη δεν εχει rca inputΔεν έχει σημασία. Συνδέεις κανονικά μέσω hdmi την οθόνη, και μέσω multi av τον ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 8, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 οκ ευχαριστώ πολυ ελπιζω να βγάλει ηχοedit Δεν κανει θα παίζει μονοφωνικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 οκ ευχαριστώ πολυ ελπιζω να βγάλει ηχοedit Δεν κανει θα παίζει μονοφωνικα..Τι εννοείς μονοφωνικά; Στέρεο θα παίζει...Ούτως ή άλλως το AUX-IN των g51 stereo input είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 8, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 κατσε το καλωδιο που μου έστειλες μπαινει στο playstation και βγαίνει σε 3 rca ασπρο κοκκινο κιτρινο και λευκο2 απο αυτα πανε για ηχο στο aux?edit λαθος μου τωρα καταλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.