Jump to content

κυριως για πατρινους

perlepes

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 09:40]

Καλημέρα..καλή εβδομάδα...

Mr Dagalidis Athlon 64 adapter for Exos σε 5 μέρες με λίγη υπομονή μάλλον θα το έχουμε σε τιμή όχι πάνω απο 25 ευρώ

:clap: :clap: :clap: :jump: :jump: :woot: :woot: :banging: :banging: :T: :T: :daisy: :daisy: :inlove: :inlove:

Αυτά και εαν είναι ΚΑΛΑ ΝΕΑ.......

Θα κάνουμε πάρτυ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ....... Θα φέρω και το ΕΧΟS μαζί μου και θα κερνάω παραφλού........

Υou JUST MADE my YEAR :T: :T: :T:

Μόλις είδα κάτι όχι και τόσο καλό όμως (block έχεις υποθέτω) το clip λέει η εταιρία δεν πάει σ όλα τα mobos κοίτα την εικόνα του Clip (μπορούν να βιδώσουν οι βίδες του clip πάνω στο mobo σου? γιατί νομίζω πως όχι) πάρε μας και ένα τηλ στο 2610 451 341 αν μπορείς

αυτην την σιδεριά ψαχνατε ρε? σιγα...δεν πηγαινες ρε ταγκαλιδη σε ενα σιδεράδικο...να σου πατησει μια ηλεκτροκόληση να τελειώνει η ιστορία???:jump::tomato: :clap:

το να χεις σκάσει αρκετά λεφτά και να μην σου αποδίδει κατι λόγο λάθος "πατήματος σιδεριάς" είναι αυτό που θέλει να αποφύγει ο Mr Dagalidis :-)

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

..όσο για τα κουμάντα των φοιτητών έχοντας περάσει φοιτητική ζωή γνωρίζουμε..οπότε θα τα βρούμε κάπως...με ένδειξη φοιτητικού πάσου πάντα ε:p

...

Αυτό αν θα ισχύσει είναι από τα καλύτερα που άκουσα σήμερα!!!!

Παιδια αν κλεισετε συναντηση για Πατρα πειτε μου και εμενα!

Μολις περασα ομως και δεν ξερω τους δρομους και τα λοιπα. Την ολγας την εμαθα παντως!..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.