Jump to content

Sapphire - MSI 6790 x 2 Crossfire

THANOSJ3

Recommended Posts

Καλησπέρα..σήμερα μπόρεσα να βρώ λίγο χρόνο και σέταρα τα νεα μου πραγματα που εδω και καιρό κοσμούσαν το ραφι..

Μπήκε το Deer 1000w. σαν psu..

Και τοποθετήθηκε μια 2η καρτα γραφικων Msi 6790

H πρώτη που είχα πάνω ηταν μια Sapphire 6790

Συνδέθηκαν μεταξυ τους με crossfire bridge...

Ανοιξα το pc..πηγα Catalyst Control Center...ενεργοποίησα στην στήλη απόδοση το AMD Crossfire X...

Και πλεον μεσω του AIDA64 που έχω για διαγνωστικό μου αναγνωρίζει και τις δυο κανονικά..

Πως μπορω να τις τεστάρω ευκολα και γρηγορα αν όντως λειτουργούν σωστα?

Ευχαριστώ Θάνος

Καλησπέρα σε όλη την παρέα...

Λοιπον ενα προβληματακι που έγινε απο προχτες..

Οι καρτούλες σαν να μου κρασάρουν...

Μπαινω π.χ σε καποιο παιχνιδι που ζηταει γραφικα να το πω έτσι..για παραδειγμα League of Legends-World of tanks...και απλα με το που παει να ξεκινησει το παινχιδι δηλαδει να λειτουργήσουν οι καρτουλες κρασαρουν τελειως και ολος ο υπολογιστης..

Τα φωτα σας? :)

Go to registry and disable Ulps:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\ControlSet001\\Control \\Cl ass\\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}]

and change "EnableUlps" to 0 under the 0000 and 0001 or 0003 keys.

πάτα και στο find "enableulps" για να σου βρει και άλλα σημεία που υπάρχει αυτή η εντολή και πατώντας "F3" στις βρίσκει μία προς μία και κάντες όλες "0".

• 2 weeks later...
Go to registry and disable Ulps:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\ControlSet001\\Control \\Cl ass\\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}]

and change "EnableUlps" to 0 under the 0000 and 0001 or 0003 keys.

πάτα και στο find "enableulps" για να σου βρει και άλλα σημεία που υπάρχει αυτή η εντολή και πατώντας "F3" στις βρίσκει μία προς μία και κάντες όλες "0".

To παραπάνω ισχύει για όλες τις κάρτες που συνδέονται σε crossfire; οι δικές μου είναι 5770

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.