Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Καλημερα σε ολους.Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερθουν ολες οι επαφες απο ενα msn account σε ενα καινουριο ,περαν του χειροκινητου 'μια - μια'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Νοέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Δεν εχει νοημα τωρα πια να τις μεταφερεις σε νεο MSN account μιας και πολυ συντομα δε θα υπαρχει MSN!Διαβασε εδωhttp://www.thelab.gr/eidiseis/i-microsoft-sxediazei-na-katargisei-to-windows-115684.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Νοέμβριος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Δεν εχει νοημα τωρα πια να τις μεταφερεις σε νεο MSN account μιας και πολυ συντομα δε θα υπαρχει MSN!Διαβασε εδω http://www.thelab.gr/eidiseis/i-microsoft-sxediazei-na-katargisei-to-windows-115684.html Το διαβασα και το εχω σχολιασει ηδη φιλε μου. Απλα ηθελα να το ξερω,το χα απορια. Φαντασου ποση απογοητευση οσοι δεν το ξερουν ,και να ξυπνησουν ενα πρωι και δεν θα εχουν msn να μιλησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Νοέμβριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Αυτο που λες το χα κανει, παλια υπηρχε η επιλογη Export Contacts στο Contacts menu αλλα απτο MSN 2011 την αφαιρεσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Νοέμβριος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Καλησπερα φιλε μου, Πειραματιστηκα σημερα το απογευμα να βρω πως γινεται αυτό που ζητας και τελικα τα καταφερα να βρω μονος μου τη λυση.Σου γραφω αναλυτικα τα βηματα, όπως τα κανα ο ιδιος και μου δουλεψαν! Κανε sign in στο hotmail (όχι στο MSN) στο λογαριασμο απτον οποιο θες να παρεις τις επαφες.Στο Inbox σου κατω κατω στην αριστερη πλευρα λεει Home Contacts Calendar.Κλικαρε το Contacts.Στη νεα σελιδα που φορτωνει κλικαρε πανω πανω το Manage.Μετα κλικαρε το Export και σου ανοιγει ένα popup που γραφει You have chosen to open: WLMContacts.csv.Πατα Save File και θα δημιουργησει ένα .csv αρχειο και θα το σωσει στο pc σου.Αυτο το αρχειο μετα μπορεις να το εισαγεις στο νέο MSN λογαριασμο σου και θα προστεθουν ολες οι παλιες επαφες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Νοέμβριος 9, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Καλησπερα φιλε μου, Πειραματιστηκα σημερα το απογευμα να βρω πως γινεται αυτό που ζητας και τελικα τα καταφερα να βρω μονος μου τη λυση.Σου γραφω αναλυτικα τα βηματα, όπως τα κανα ο ιδιος και μου δουλεψαν! Κανε sign in στο hotmail (όχι στο MSN) στο λογαριασμο απτον οποιο θες να παρεις τις επαφες.Στο Inbox σου κατω κατω στην αριστερη πλευρα λεει Home Contacts Calendar.Κλικαρε το Contacts.Στη νεα σελιδα που φορτωνει κλικαρε πανω πανω το Manage.Μετα κλικαρε το Export και σου ανοιγει ένα popup που γραφει You have chosen to open: WLMContacts.csv.Πατα Save File και θα δημιουργησει ένα .csv αρχειο και θα το σωσει στο pc σου.Αυτο το αρχειο μετα μπορεις να το εισαγεις στο νέο MSN λογαριασμο σου και θα προστεθουν ολες οι παλιες επαφες σου. Πατουσα στο 'like' ποσες φορες ,αλλα ματαια.... μονο ενα like εκανε. Ευχαριστω πολυ φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Νοέμβριος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Τιποτα, να σαι καλα! Χαιρομαι που σου ελυσα την απορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Καλησπερα φιλε μου, Πειραματιστηκα σημερα το απογευμα να βρω πως γινεται αυτό που ζητας και τελικα τα καταφερα να βρω μονος μου τη λυση.Σου γραφω αναλυτικα τα βηματα, όπως τα κανα ο ιδιος και μου δουλεψαν! Κανε sign in στο hotmail (όχι στο MSN) στο λογαριασμο απτον οποιο θες να παρεις τις επαφες.Στο Inbox σου κατω κατω στην αριστερη πλευρα λεει Home Contacts Calendar.Κλικαρε το Contacts.Στη νεα σελιδα που φορτωνει κλικαρε πανω πανω το Manage.Μετα κλικαρε το Export και σου ανοιγει ένα popup που γραφει You have chosen to open: WLMContacts.csv.Πατα Save File και θα δημιουργησει ένα .csv αρχειο και θα το σωσει στο pc σου.Αυτο το αρχειο μετα μπορεις να το εισαγεις στο νέο MSN λογαριασμο σου και θα προστεθουν ολες οι παλιες επαφες σου. Ελπίζω, αν τελικά το κλείσουν, αυτή η διαδικασία να δουλεύει σωστά και στο Skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 Ελπίζω, αν τελικά το κλείσουν, αυτή η διαδικασία να δουλεύει σωστά και στο Skype. λογικα θα γινει αυτόματο merge μεταξυ skype account και wlm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.