agentsmith Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Το αυτο..... Εχω ολα τα παρτ για υδροψυξη και το μονο που μου λειπει ειναι η αντλια. Το να παρω την αντλια με το να παρω μια παθητικη ψυκτρα για το cpu(LGA775) μου ερχετε ιδιο χρημα. Δεν με ενδιαφερει overclocking απλα το μονο που θελω ειναι να εχω ενα ησυχο pc γιατι μου εχει παρει τα αυτια. :rant: .Αμα θελετε ριχτε ιδεες για παθιτικες ψυχτρες κιολας ,δεν με ενδιαφερει ας ειναι και "μαουνες" (καλητερα ).Εχω ενα cms stacker κουτι και ειναι μπαμπατσικο.... :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Το αυτο..... Εχω ολα τα παρτ για υδροψυξη και το μονο που μου λειπει ειναι η αντλια. Το να παρω την αντλια με το να παρω μια παθητικη ψυκτρα για το cpu(LGA775) μου ερχετε ιδιο χρημα. Δεν με ενδιαφερει overclocking απλα το μονο που θελω ειναι να εχω ενα ησυχο pc γιατι μου εχει παρει τα αυτια. :rant: .Αμα θελετε ριχτε ιδεες για παθιτικες ψυχτρες κιολας ,δεν με ενδιαφερει ας ειναι και "μαουνες" (καλητερα ).Εχω ενα cms stacker κουτι και ειναι μπαμπατσικο.... :no: τι νερο βαλεις, τι γομαροψηκτρα τον ανεμιστήρα δεν τον γλυτώνεις... Δεν χρειαζεσαι νερο για αυτο που το θελεις, παρε μια ψήκτρα με ενα ανεμιστηρα 800-1000 rpms και θα εισαι μια χαρα αθορυβος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Νοέμβριος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2012 εγω λεω να πουλησεις αυτα που εχεις και να παρεις την noctua nh d14Noctua.at - sound-optimised premium components "Designed in Austria"!βαζεις και στους ανεμιστηρες της τα ulna adaptors και δε θα ακους τιποταολα αυτα με την προοπτικη να τη χωραει το κουτι σου και να μην εμποδιζουν τυχον ψηλες μνημες (τυπου vengeance) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2012 Αφού δε θα κάνει o/c γιατί να πάρει τη γομάρα τη Noctua?Και αν ήταν να πήγαινε σε γομάρα ας πήγαινε στην Silver arrow που και καλύτερη είναι και πιο αθόρυβη.[MENTION=4363]agentsmith[/MENTION] Λες ότι το κουτί σου έχει πάρει τα αυτιά. Ο θόρυβος έρχεται μόνο απο το cooler του cpu; Εχεις το μαμά;Τι άλλους ανεμιστήρες έχεις στο κουτί;Μήπως έχεις θέμα θερμοκρασιών πχ στην κάρτα και ανεβάζει στροφές;Γενικά ζητάς πληροφορίες χωρίς να δίνεις αρκετά στοιχεία.Αν είναι πάντως πάρε μία ψύχτρα του στυλThermalright TRUE Spirit 120 | Skroutz.grKAI AN θεωρείς φασαριόζικο τον ανεμιστήρα της που δεν είναι άλλαξε τον με κάποιον άλλο.Αφού δεν θες o/c κλπ δεν χρειάζεται να σπαταλίσεις λεφτά.Πούλα και τα πράγματα της υδρόψυξης και βάλε τα σε μία άκρη ή φάτα έξω με καλή παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiRou Νοέμβριος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Παντως και γω που εχω pentium 4 με εναν 80αρι πισω και εναν 120αρι μπροστα κανει υπερβολικο θορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
max-ed Νοέμβριος 23, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Κι εγώ το επιβεβαιώνω αυτό...2 το βράδυ και ξαναμπαινω στο λαβ γιατι δεν αντεχεται το μηχανακι μου..P4 PresHot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.