Jump to content

Passive ψυξη ή υδροψυξη?

agentsmith

Recommended Posts

Το αυτο..... Εχω ολα τα παρτ για υδροψυξη και το μονο που μου λειπει ειναι η αντλια. Το να παρω την αντλια με το να παρω μια παθητικη ψυκτρα για το cpu(LGA775) μου ερχετε ιδιο χρημα. Δεν με ενδιαφερει overclocking απλα το μονο που θελω ειναι να εχω ενα ησυχο pc γιατι μου εχει παρει τα αυτια. :rant: .Αμα θελετε ριχτε ιδεες για παθιτικες ψυχτρες κιολας ,δεν με ενδιαφερει ας ειναι και "μαουνες" (καλητερα :rofl:).Εχω ενα cms stacker κουτι και ειναι μπαμπατσικο.... :no:

Το αυτο..... Εχω ολα τα παρτ για υδροψυξη και το μονο που μου λειπει ειναι η αντλια. Το να παρω την αντλια με το να παρω μια παθητικη ψυκτρα για το cpu(LGA775) μου ερχετε ιδιο χρημα. Δεν με ενδιαφερει overclocking απλα το μονο που θελω ειναι να εχω ενα ησυχο pc γιατι μου εχει παρει τα αυτια. :rant: .Αμα θελετε ριχτε ιδεες για παθιτικες ψυχτρες κιολας ,δεν με ενδιαφερει ας ειναι και "μαουνες" (καλητερα :rofl:).Εχω ενα cms stacker κουτι και ειναι μπαμπατσικο.... :no:

τι νερο βαλεις, τι γομαροψηκτρα τον ανεμιστήρα δεν τον γλυτώνεις...

Δεν χρειαζεσαι νερο για αυτο που το θελεις, παρε μια ψήκτρα με ενα ανεμιστηρα 800-1000 rpms και θα εισαι μια χαρα αθορυβος!

εγω λεω να πουλησεις αυτα που εχεις και να παρεις την noctua nh d14

Noctua.at - sound-optimised premium components "Designed in Austria"!

βαζεις και στους ανεμιστηρες της τα ulna adaptors και δε θα ακους τιποτα

ολα αυτα με την προοπτικη να τη χωραει το κουτι σου και να μην εμποδιζουν τυχον ψηλες μνημες (τυπου vengeance)

Αφού δε θα κάνει o/c γιατί να πάρει τη γομάρα τη Noctua?

Και αν ήταν να πήγαινε σε γομάρα ας πήγαινε στην Silver arrow που και καλύτερη είναι και πιο αθόρυβη.

[MENTION=4363]agentsmith[/MENTION] Λες ότι το κουτί σου έχει πάρει τα αυτιά. Ο θόρυβος έρχεται μόνο απο το cooler του cpu; Εχεις το μαμά;

Τι άλλους ανεμιστήρες έχεις στο κουτί;

Μήπως έχεις θέμα θερμοκρασιών πχ στην κάρτα και ανεβάζει στροφές;

Γενικά ζητάς πληροφορίες χωρίς να δίνεις αρκετά στοιχεία.

Αν είναι πάντως πάρε μία ψύχτρα του στυλ

Thermalright TRUE Spirit 120 | Skroutz.gr

KAI AN θεωρείς φασαριόζικο τον ανεμιστήρα της που δεν είναι άλλαξε τον με κάποιον άλλο.

Αφού δεν θες o/c κλπ δεν χρειάζεται να σπαταλίσεις λεφτά.

Πούλα και τα πράγματα της υδρόψυξης και βάλε τα σε μία άκρη ή φάτα έξω με καλή παρέα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.