Jump to content

ΨΗΦΙΣΜΑ (Παράκληση/Προειδοποίηση))

Shaman

Recommended Posts

έτσι και αλλιώς del δε γίνεται, μόνο edit πάνω στις βρισιές και ban αν δε βελτιωθεί η κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα...

Αρχική απάντηση από paschalia

οφτοπικ : αυτοι οι αριθμοι στη περιοχη σου Ντουρασελ τι ακριβως ειναι ?

βασικές αρχές δικτύων :hehe:

Ντουρασελ ανοιξε το μσν σου να μου το εξηγησετε απο κοινου με τον Ντιτζειντι (DJD ΜΗΝ το κλεισεις επιτηδες...!)

LOL θα στο εξηγήσει ο webmastoράς τα κατέχει αυτά καλύτερα από μένα :...:

sorry αλλά είμαι βιαστικός...

Αρχική απάντηση από enduracell

Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.........

Α, ναι.......

Αρχική απάντηση από billpeppas [17-04-2004 16:57]

Ας απαντήσει κάποιος στο παιδί , εγω τώρα δεν προλαβαίνω

:hehe::hehe::hehe::hehe:

:hehe:

Ας απαντήσει κάποιος στην κοπέλα , εγω δεν προλαβαίνω :hehe:

LOL Με πρόλαβε ο YD :hehe:

εισαι μεγαλος αλητης djd, και παρασερνεις και το ανηλικο πορνοαστερι μας

κι όμως είμαι ακόμα εδώ! Βρε έχω διάβασμα έρχεται εξεταστική και ναι ανάμεσα στο Λάμπη και στο MSN επιλέγω Λάμπη, τόσο κακό είναι δηλαδή?

άντε την κάνω πάλι μεσημέρι μας πήρε, έχουμε και καφέδες σήμερα :hehe:

Kai εγω παλι με τις αποριες μου θα μεινω.. ο Ντιτζειντι σας εχει δασκαλεψει καλα ε ?( φυσαει και το γιαουρτι το παιδι...!)

Θα θέλαμε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε σκέψη αποκλεισμού του χρήστη Stamatas απο το forum αυτό.

Μετρήστε κι εμένα μέσα.

Επίσης ζητάμε να προστεθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η παρακάτω επισυναπτώμενη εικόνα στην υπογραφή του εν λόγω χρήστη.

Ζητώ να προστεθεί και το παρακάτω smily ως avatar.

whatever.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από paschalia

Kai εγω παλι με τις αποριες μου θα μεινω.. ο Ντιτζειντι σας εχει δασκαλεψει καλα ε ?( φυσαει και το γιαουρτι το παιδι...!)

sorry Πασχαλιά δεν είναι ο DJD απλά και γω δε μπορώ να δώσω σε κάποιο να καταλάβει εύκολα ορολογίες χωρίς να χρησιμοποιώ αγγλικούρες. Με απλά λόγια είναι η τοπική διεύθυνση κάθε υπολογιστή μόνο ως προς αυτών, και όχι ως προς το δίκτυο. Το λένε και local host.

Πλακα κανω enduracell .

Δεν θα καταλαβαινα (υποθετω) παρα με πολλες εξηγησεις.. και για αυτο ειπα οτι ειπα :)

Και εγώ συμπαραστέκομαι στον συνλαμπίτη σταματάς!!!Κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του!!!Ε ανάμεσα σε τόσους σοβαρούς ας είναι και ένα ρεντίκολο!!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.