Jump to content

ΨΗΦΙΣΜΑ (Παράκληση/Προειδοποίηση))

Shaman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί κ.κ. Διοικούντες,

Θα θέλαμε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε σκέψη αποκλεισμού του χρήστη Stamatas απο το forum αυτό.

Προειδοποιούμε ότι δε θα αφήσουμε να χαθεί άλλο ένα αναντικατάστατο στέλεχος της μεγάλης μας παρέας. Απώλειες τύπου Terminator ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΞΑΝΑ! Θα πολεμήσουμε μια τέτοια κίνηση με όλες μας τις δυνάμεις.

Επίσης ζητάμε να προστεθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η παρακάτω επισυναπτώμενη εικόνα στην υπογραφή του εν λόγω χρήστη.

Ευχαριστούμε, και ελπίζουμε ότι θα δείξετε τη σύνεση που απαιτούν οι περιστάσεις.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι χρήστες του TheLab,

Shaman

Kοπρίτης

perlepes

DMylonas

Samael

LordOfRings

Hero

Tsunami

(όσοι επιθυμούν να προστεθεί η υπογραφή τους, παρακαλούνται να απαντήσουν στο thread αυτό)

post-616-1416071177,4304_thumb.gif

Αυτο το δημοψηφισμα θα γινει σε λιγο και απαιτηση μηπως να αρθει το μπανακι του τερμινειτορ ?

Αρχική απάντηση από paschalia

Αυτο το δημοψηφισμα θα γινει σε λιγο και απαιτηση μηπως να αρθει το μπανακι του τερμινειτορ ?

Το βλέπουμε στην πορεία!Κάτσε να δούμε τι λέει ο λαός του Λάμπη...

Είσαι μέσα?

Ναι και εγώ θέλω να μείνει ο stamatas.... Όταν θα είμαι στις "κακές" μου θα έχω κάποιον να βρίζω (με το γάντι πάντα), να γελάω μαζί του, να τον δουλεύω....

Πολύ καλό μου αρέσει η ιδέα :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: 74_74.gif74_74.gif74_74.gif74_74.gif74_74.gif

Υ.Γ. Αγαπητοί Admin και Mods, σας παρακαλώ μην μας στερήσετε ένα τόσο ξεκαρδιστικό και γελοίο παιχνιδάκι cry_smile.gifcry_smile.gifcry_smile.gif

Μεσα για ποιον ?

Για τον τερμινειτορ η για τον αλλον ?

Για τον τερμινειτορ νι , για τον αλλον.. παραειναι λαμογιο

Κακώς έφυγε ο terminator! Αν έβριζε τόσο πολύ πιο πολύ τον εαυτό του μείωνε και όχι αυτούς που έβριζε... Μες στον τζέρτζελο το παλικάρι...

Αρχική απάντηση από paschalia

Μεσα για ποιον ?

Για τον τερμινειτορ η για τον αλλον ?

Για τον τερμινειτορ νι , για τον αλλον.. παραειναι λαμογιο

Χιουμοριστικό είναι το post βρε paschalia!Εννοείται πως αν συνεχίσει το ίδιο βιολί θα πάρει πόδι!!

Σαμαν εννοω αν μετετρεπες το δημοψηφισμα στο αν θελουμε καποιον απο τους δυο θα ημουν μεσα για τον τερμινειτορ..

Το παιδακι ειχε χιουμορ και ωραιο μαλιστα ,δεν ηταν φορουμοσκυλο .. (κοινως γιδι οπως τους αποκαλειτε)

Οποτε λεω μεσα για τον τερμινειτορ να αρθει το μπαν του .

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 17:44]

Το παιδακι ειχε χιουμορ και ωραιο μαλιστα ,δεν ηταν φορουμοσκυλο .. (κοινως γιδι οπως τους αποκαλειτε)

Οποτε λεω μεσα για τον τερμινειτορ να αρθει το μπαν του .

...και να αρθει το ban...

νομιζω οτι θα χρειαστουμε τη Νικολουλιηη και τον Χαρδαβδελα για να ξαναβρουμε τον Terminator....

οποτε :bye: παρολιγον μασκωτ μας....

Δεν το γνωρίζω το θέμα μιά και είμαι νέο μέλος , αλλά διαφωνώ στα μπαν και τα σβησίματα . Καλύτερα να ξεφτιλίζεις κάποιον παρά να του απαγορεύεις να εκφραστεί . Αστε τον να γίνει ο περίγελως και θα φύγει μόνος του .

Δηλαδη να αφησεις καποιον να βριζει και να βριζει συνεχεια και να γεμιζει threads με "γαλλικα" ??? Διαφωνω καθετα.

Αρχική απάντηση από Ελληνίδα

Δεν το γνωρίζω το θέμα μιά και είμαι νέο μέλος , αλλά διαφωνώ στα μπαν και τα σβησίματα . Καλύτερα να ξεφτιλίζεις κάποιον παρά να του απαγορεύεις να εκφραστεί . Αστε τον να γίνει ο περίγελως και θα φύγει μόνος του .

Οπως το βλεπει ο καθενας, αλλα οταν θα πας 1-2 χρονια μετα να ψαξει να βρεις κατι που θες και πεσεις πανω σε αυτα τα Posts ειναι ενοχλητικο.

η γνώμη μου είναι ότι για βρισιές (με την έννοια των ''βρώμικων'' λέξεων) σαφώς πρέπει να γίνεται ban / del

αλλά για ειρωνείες ή εριστικό ύψος κλπ η άποψη της Ελληνίδας με βρίσκει σύμφωνο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.