Shaman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2004 Αγαπητοί κ.κ. Διοικούντες, Θα θέλαμε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε σκέψη αποκλεισμού του χρήστη Stamatas απο το forum αυτό. Προειδοποιούμε ότι δε θα αφήσουμε να χαθεί άλλο ένα αναντικατάστατο στέλεχος της μεγάλης μας παρέας. Απώλειες τύπου Terminator ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΞΑΝΑ! Θα πολεμήσουμε μια τέτοια κίνηση με όλες μας τις δυνάμεις. Επίσης ζητάμε να προστεθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η παρακάτω επισυναπτώμενη εικόνα στην υπογραφή του εν λόγω χρήστη. Ευχαριστούμε, και ελπίζουμε ότι θα δείξετε τη σύνεση που απαιτούν οι περιστάσεις. Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι χρήστες του TheLab, Shaman Kοπρίτης perlepes DMylonas Samael LordOfRings Hero Tsunami (όσοι επιθυμούν να προστεθεί η υπογραφή τους, παρακαλούνται να απαντήσουν στο thread αυτό)
paschalia Αύγουστος 26, 2004 #3 Αύγουστος 26, 2004 Αυτο το δημοψηφισμα θα γινει σε λιγο και απαιτηση μηπως να αρθει το μπανακι του τερμινειτορ ?
Shaman Αύγουστος 26, 2004 Author #5 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Αυτο το δημοψηφισμα θα γινει σε λιγο και απαιτηση μηπως να αρθει το μπανακι του τερμινειτορ ? Το βλέπουμε στην πορεία!Κάτσε να δούμε τι λέει ο λαός του Λάμπη...Είσαι μέσα?
DMylonas Αύγουστος 26, 2004 #6 Αύγουστος 26, 2004 Ναι και εγώ θέλω να μείνει ο stamatas.... Όταν θα είμαι στις "κακές" μου θα έχω κάποιον να βρίζω (με το γάντι πάντα), να γελάω μαζί του, να τον δουλεύω.... Πολύ καλό μου αρέσει η ιδέα :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Υ.Γ. Αγαπητοί Admin και Mods, σας παρακαλώ μην μας στερήσετε ένα τόσο ξεκαρδιστικό και γελοίο παιχνιδάκι
paschalia Αύγουστος 26, 2004 #8 Αύγουστος 26, 2004 Μεσα για ποιον ?Για τον τερμινειτορ η για τον αλλον ?Για τον τερμινειτορ νι , για τον αλλον.. παραειναι λαμογιο
Nos-Dio Αύγουστος 26, 2004 #9 Αύγουστος 26, 2004 μαλλον κοπανος ειναι πιο σωστος χαρακτηρισμος Πασχαλια και οχι λαμογιο
morfeas-dsl- Αύγουστος 26, 2004 #10 Αύγουστος 26, 2004 Δεν τον ξερω τον τυπο αν ομως δεν εκανε κατι τρομερο και τον διωξανε τοτε ειμαι μεσα.
LordOfRings Αύγουστος 26, 2004 #11 Αύγουστος 26, 2004 Aς μείνουν τα παιδιά ... Μια χαρα ειναι ..Να εχουμε καποιον να γελάμε..
Samael Αύγουστος 26, 2004 #12 Αύγουστος 26, 2004 Nα περιοριστουν ολα τους τα δικαιοματα για ποστ στο BlackHole ομως
ZAK Αύγουστος 26, 2004 #13 Αύγουστος 26, 2004 Κακώς έφυγε ο terminator! Αν έβριζε τόσο πολύ πιο πολύ τον εαυτό του μείωνε και όχι αυτούς που έβριζε... Μες στον τζέρτζελο το παλικάρι...
Shaman Αύγουστος 26, 2004 Author #14 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Μεσα για ποιον ?Για τον τερμινειτορ η για τον αλλον ?Για τον τερμινειτορ νι , για τον αλλον.. παραειναι λαμογιο Χιουμοριστικό είναι το post βρε paschalia!Εννοείται πως αν συνεχίσει το ίδιο βιολί θα πάρει πόδι!!
paschalia Αύγουστος 26, 2004 #15 Αύγουστος 26, 2004 Σαμαν εννοω αν μετετρεπες το δημοψηφισμα στο αν θελουμε καποιον απο τους δυο θα ημουν μεσα για τον τερμινειτορ.. Το παιδακι ειχε χιουμορ και ωραιο μαλιστα ,δεν ηταν φορουμοσκυλο .. (κοινως γιδι οπως τους αποκαλειτε)Οποτε λεω μεσα για τον τερμινειτορ να αρθει το μπαν του .
Κοπρίτης Αύγουστος 26, 2004 #16 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 17:44] Το παιδακι ειχε χιουμορ και ωραιο μαλιστα ,δεν ηταν φορουμοσκυλο .. (κοινως γιδι οπως τους αποκαλειτε)Οποτε λεω μεσα για τον τερμινειτορ να αρθει το μπαν του . ...και να αρθει το ban... νομιζω οτι θα χρειαστουμε τη Νικολουλιηη και τον Χαρδαβδελα για να ξαναβρουμε τον Terminator....οποτε :bye: παρολιγον μασκωτ μας....
Ελληνίδα Αύγουστος 27, 2004 #17 Αύγουστος 27, 2004 Δεν το γνωρίζω το θέμα μιά και είμαι νέο μέλος , αλλά διαφωνώ στα μπαν και τα σβησίματα . Καλύτερα να ξεφτιλίζεις κάποιον παρά να του απαγορεύεις να εκφραστεί . Αστε τον να γίνει ο περίγελως και θα φύγει μόνος του .
YDinopoulos Αύγουστος 27, 2004 #18 Αύγουστος 27, 2004 Δηλαδη να αφησεις καποιον να βριζει και να βριζει συνεχεια και να γεμιζει threads με "γαλλικα" ??? Διαφωνω καθετα.
unstoppable Αύγουστος 27, 2004 #19 Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Ελληνίδα Δεν το γνωρίζω το θέμα μιά και είμαι νέο μέλος , αλλά διαφωνώ στα μπαν και τα σβησίματα . Καλύτερα να ξεφτιλίζεις κάποιον παρά να του απαγορεύεις να εκφραστεί . Αστε τον να γίνει ο περίγελως και θα φύγει μόνος του . Οπως το βλεπει ο καθενας, αλλα οταν θα πας 1-2 χρονια μετα να ψαξει να βρεις κατι που θες και πεσεις πανω σε αυτα τα Posts ειναι ενοχλητικο.
spc Αύγουστος 27, 2004 #20 Αύγουστος 27, 2004 η γνώμη μου είναι ότι για βρισιές (με την έννοια των ''βρώμικων'' λέξεων) σαφώς πρέπει να γίνεται ban / delαλλά για ειρωνείες ή εριστικό ύψος κλπ η άποψη της Ελληνίδας με βρίσκει σύμφωνο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.