Jump to content

Επιτέλους βρήκα DFI LANPARTY UT nF3

Pieros

Recommended Posts

Το ocers δε πάει καλά αυτό με το βάρος με τσατίζει και μένα :TD:. Στείλτε ένα mail να πρήξετε για την αποστολή τους...

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Μίλησα μαζί τους κ μπορώ μόνο τηλεφωνικά. Μηπως γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα?

Αρχική απάντηση από Pieros

Μίλησα μαζί τους κ μπορώ μόνο τηλεφωνικά. Μηπως γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα?

τι ενοεις τηλεφωνικα?

Αρχική απάντηση από zyx

μηπως μπορει να βοηθειση κανεις? επειδη δεν πολυ καταλαβενο απο εδω http://www.casetech.co.uk/product_info.php/products_id/1657 γινετε να κανουμε preorder? στελνει ελλαδα? σορυ αλλα δεν με βοηθανε τα αγγλικα μου

Preorder μπορείς να κάνεις μεν, αλλά δεν γράφει πουθενά ότι στέλνει εκτός Αγγλίας, δε.

Θοδωρή το μαγαζί που postάρες στέλνει μόνο Aγγλία δυστυχώς (και το έχει για preorder και αυτό). Για το overclockers πιστεύω αν πάρεις τηλ να σε εξυπηρετήσουν...

Κόψε!!!!! Αυτοί την έχουν stock!!!!! αν κατάλαβα καλά με τα ανύπαρκτα Γερμανικά μου. Καλή φάση το μόνο κακό που έχει το μαγαζί είναι ότι δε μιλάν Αγγλικά οι χαζοί... δε ξέρω μου φαίνεται οκ, αν και νομίζω με το ΕΛΤΑ θα ρθει σε κάνα μήνα...

πηρα τηλ. στο e-shop ειπαν θα με παρουν. να ρωτησουν πρωτα. αν δεν εχουν λες να την παρουμε απο το γερμανια?

Μπα και εκεί προπαραγγελία είναι (vorbestellen = προπαραγγέλνω)

Είναι και καμια 10αριά ευρώ πιο ακριβή από αγγλία χωρίς τα μεταφορικα.

Αν στέλνει όμως ελλάδα ίσως να μας λύσει τα χέρια.

Αρχική απάντηση από Ujin

Μπα και εκεί προπαραγγελία είναι (vorbestellen = προπαραγγέλνω)

Είναι και καμια 10αριά ευρώ πιο ακριβή από αγγλία χωρίς τα μεταφορικα.

Αν στέλνει όμως ελλάδα ίσως να μας λύσει τα χέρια.

Οντως ετσι ειναι, θελει προπαραγγελια.

Περιμενω να μου στειλουν απαντηση στο email

Στο ocers μίλησα με τον Rob Wood κ μου πε να τον πάρω τηκ να το κάνω τηλεφωνικά απλά κόλλησα λιγάκι εκεί. Ψήνεται κανείς να πάρουμε μαζί?

παιδια και εγώ μέσα είμαι.Το θεμα είναι ότι μιλησα με αυτούς στο τηλ και μοθ είχανε πει ότι δεν στέλνουνε Ελλάδα την συγκεκριμένη μητρική λόγω βάρους.Πάντος για ομαδική παραγγγελία είμαι μέσα.

Μία ερώτηση η πληρωμή είναι μόνο με πιστωτική? Αν κάνουμε ομαδική πως θα γίνει?

αμα τους πηρες και τηλ και δεν την στελνουν πρεπει να κοιταξουμε απο αλλου.

pieros εγω παντα με πιστοτικη ψωνιζα. δεν ξερω αν δεχοντε κατι αλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.