Jump to content

Επιτέλους βρήκα DFI LANPARTY UT nF3

Pieros

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell

ρε γαμότο έτσι μου έρχεται να πουλήσω mobo CPU και να πάρω DFI+2800+...:...:

αντε παλικαρι μου κανε την υπερβασει

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx

αντε παλικαρι μου κανε την υπερβασει

αν την κάνω το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καώ :...:

ναι, αλλα αν ειναι να τα βαλουμε φωτια παλι ολα, τουλαχιστο αυτη φορα να φερουμε και καμερα.

καλη η nf3 αλλα το ματι επεσε κατι στο οποιο την ειχα πατησει αγοραζοντας την a7n8x-x

Supports single channel (64-bit wide) memory interface

απο http://www.gameve.com/gve/store/ProductDetails.aspx?sku=mb-dfi-023 το ειδα ...

και καλα ... υποστιριζει μονο μεχρι PC3200 mem ? αν ολα αυτα ειναι σωστα νομιζω πως θα δουμε και αλλες mobo και θα χτηπαμε τα κεφαλια μας

αυτο δε σημαινει πως δεν ειναι καλη βεβαια ...απο την επομενη αγορα μου και εγω περναω σε DFI i Abit ...εμαθα καλα το μαθημα

Επισημα υποστηριζει μεχρι PC3200 που υποστηριζει και ο Α64, δεν θα μπορουσε να κανει κι αλλιως.

Για το single channel τι αλλο ηθελες αφου ειναι για Α64 socket 754?

επειδη δεν ειναι ενημερως , οι Α64 δεν εχουν dual channel οπως ο ταπεινος μου barton socket 468?

Οι Α64 754 είναι single channel. Οι Α64 για socket 939 έχουν κανονικό dual channel. Oι XP δε το εκμεταλλεύονται σωστά γιατί το bandwidth του fsb είναι το μισό των μνημών για 1:1 λειτουργία.

Αρχική απάντηση από JiMk

χαλαρά.. η χειρότερη μητρική που είχα ποτέ. Θεωρητικά καλή ήταν.

’λλα έλεγες όταν την είχες... Λολ

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

’λλα έλεγες όταν την είχες... Λολ

χεχε

χμμμμμμ σε κανα - δυο μηνακια (ερχονται γενεθλια ... καλι δικαιολογια) ειμαι για αναβαθμα οποτε θα πεσω και εγω στα 64bit + DFI + DDR PC3700+. οποτε να σου η DFI nF3 ;-) λογικα μεχρι τοτε θα εχει ερθει και ελλαδα sweeeeet

• 2 weeks later...

’ρχισαν τα όργανα!!

Conclusion απο Anandtech:

"The DFI reached memory performance levels that no other board, AMD or Intel, has been able to reach. For the first time, we saw that DDR600 and above is possible. The performance at these kinds of memory overclocks is impressive, and we believe that the DFI is capable of squeezing whatever performance that you can get from your Socket 754 CPU and high-speed memory.

To put it simply, the DFI nF3 250Gb is the best overclocking Athlon 64 board that we have ever tested. The range of options in every area is superb, and no one will feel that they are left short with this DFI board."

αν αυτος ο Oskar Wu ειναι τοσο καλος, να τον παρουμε το lab, να μας φτιαχνει τις μητρικες

Σιγά μη μαζέψουμε τον κάθε πικραμένο στο Λάμπη..Πάντως αν το σκέφτεσαι σοβαρά, ρώτα το Hipro αν θέλει κανένα παλικάρι να τον βοηθάει με το κολλητήρι, να του κάνει κανένα καφέ και τέτοια..

Αρχική απάντηση από .38-.45

αν αυτος ο Oskar Wu ειναι τοσο καλος, να τον παρουμε το lab, να μας φτιαχνει τις μητρικες

Χαχαχαχα, Bioses φτιαχνει αυτος μονο μου φαινεται, μαλλον θα πρεπει να βρεις αλλον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.