Jump to content

Επιτέλους βρήκα DFI LANPARTY UT nF3

Pieros

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

To μαγαζί λένε κάνει σχετικά γρήγορο deliver αλλά δεν είναι καθόλου καλό στο RMA. Καλύτερα να περιμένετε να τη φέρει κανένα πιο γνωστό και αξιόπιστο.

Απο Αμερική πάντως το ψιλοφοβάμαι να παραγγείλω.... Ισως να περιμένουμε να σκάσει μύτη σε κανενα overclockers.co.uk

@μήτσοΚ η χειρότερη μητρική που είχα ποτέ. Θεωρητικά καλή ήταν. lol...a

ta Lanparty ήταν το latest και πιο hardcore πουσαρισμένο/ζώμενο board νομίζω

μπορεί να έσκασες σε μάπα κομμάτι

unsto????? τι θα πει άκουσα?

που έχουν φτάσει τα αυτιά σου?

άκουσεσ μήπως τίποτα για νέα μοντέλα 6800-6600? και καμμιά πτώση τιμών?

Eγώ πάλι θα περιμένω τουλάχιστον 1 μήνα να δώ πως θα πάει από πραγματικούς ΄χρήστες και όχι από REVIEWERS και θα κάνω την κίνησή μου.....

δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες...αλλά ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΟΒΟ ΓΙΑ 754/939 :D θα τα ισοπεδώσει όλα χαλαρά...

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:44]

δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες...αλλά ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΟΒΟ ΓΙΑ 754/939 :D θα τα ισοπεδώσει όλα χαλαρά...

Moυ αρέσει η ρεαλιστική σου προσέγκιση...... :hehe: :hehe: :hehe::p :P

Αρχική απάντηση από DarkSaga

..............

unsto????? τι θα πει άκουσα?

που έχουν φτάσει τα αυτιά σου?........

:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από enduracell

και εγω ετσι πιστευο

μεχρι να βγαλει ο χιπρος την καινουργια μητρικη που σχεδιαζει στα υπογεια του, και να βρουμε ολοι το φως μας.

Aφου να φανταστιτε ο OPPAINTER k BigToe που καναν το ΒΕΤΑ τεστ κ μας δωσαν κ μια πρωτη γευση απο η ΜΟΒΟ ειναι τοσο σιγουροι οτι θα γ@μαει που λενε "αν δε παει καλα βριστε εμας κ οχι την DFI!!!"

Θα σαρωσει πιστευω αλλα απο το Αμερικα δεν τη περνω....!Σε 2-3 βδομαδες θα την εχουν κ Ευρωπη σιγουρα(ισως κ ποιο νωρις ;) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.