dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 Σκέφτομαι επιτέλους να σουτάρω το 3gs μου 32GB γιατί είναι αργό σαν τον μαθητή που πηγαίνει σχολείο. Περίμενα πως και πως το καινούργιο nexus αλλα απαγοητευτικά A) μονο 16GB (για εμενα τα 64 θεωρώ πως είναι ok και αυτό με το ζόρι) από ότι διάβασα έχει build quality issues G) Ήθελα να πάρω το Galaxy S3 αλλα το design του είναι Ε-Μ-Ε-Τ-Ο-Σ! Τώρα τι ακριβώς ψάχνω ένα "κτινακι" κινητό (όχι όσο το note 2) αλλα θέλω την υποστήριξη είτε από community είτε από manufacturer ώστε να έχει μακροχρόνια υποστήριξη στις αναβαθμίσεις άμα σπάσει η οθόνη να μην είναι πιο φτηνό να πάρω νέο mobile και γενικά το θέλω να μου βγάλει περίπου τα ίδια χρονια με το 3gs μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Σκέφτομαι επιτέλους να σουτάρω το 3gs μου 32GB γιατί είναι αργό σαν τον μαθητή που πηγαίνει σχολείο.Περίμενα πως και πως το καινούργιο nexus αλλα απαγοητευτικά A) μονο 16GB (για εμενα τα 64 θεωρώ πως είναι ok και αυτό με το ζόρι) από ότι διάβασα έχει build quality issues G) Ήθελα να πάρω το Galaxy S3 αλλα το design του είναι Ε-Μ-Ε-Τ-Ο-Σ! Τώρα τι ακριβώς ψάχνω ένα "κτινακι" κινητό (όχι όσο το note 2) αλλα θέλω την υποστήριξη είτε από community είτε από manufacturer ώστε να έχει μακροχρόνια υποστήριξη στις αναβαθμίσεις άμα σπάσει η οθόνη να μην είναι πιο φτηνό να πάρω νέο mobile και γενικά το θέλω να μου βγάλει περίπου τα ίδια χρονια με το 3gs μου Εφοσον εισαι απαιτητικος και θελεις μεγαλη δυναμη απο τι καταλαβα και να το φορτωσεις το κινητο με πολλες εφαρμογες τοτε παρε ενα iphone 5 μονοδρομος εφοσον δεν σου αρεσει σαν εμφανιση το S3 παντως διαφωνω πως το 3gs ειναι αργο εχω πανω του 82 εφαρμογες και 6 παιχνιδια και παει αρκετα γρηγορα στα παντα και εχω πανω του και πολλα cydia twiks οπου βαραινιουν το κινητο Anyway εφοσον θες κατι τουμπανο τοτε παρε το iphone 5 οπου ειναι και πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Εφοσον εισαι απαιτητικος και θελεις μεγαλη δυναμη απο τι καταλαβα και να το φορτωσεις το κινητο με πολλες εφαρμογες τοτε παρε ενα iphone 5 μονοδρομος εφοσον δεν σου αρεσει σαν εμφανιση το S3 παντως διαφωνω πως το 3gs ειναι αργο εχω πανω του 82 εφαρμογες και 6 παιχνιδια και παει αρκετα γρηγορα στα παντα και εχω πανω του και πολλα cydia twiks οπου βαραινιουν το κινητο Anyway εφοσον θες κατι τουμπανο τοτε παρε το iphone 5 οπου ειναι και πανεμορφο Το iphone 5 είναι σκατά, να ήταν anodize aluminium θα ήταν ok. έτσι όμως no way. επίσης έχω σιχαθεί το iOS βγάζω σπυριά μονο που το βλέπω, τα 100+1 εικονίδια, την απαίσια μικρή οθόνη του, τα iTunes και πως το πιο κύριο πράγμα... ...το jailbreak. μιλάμε κάθε φορα που είναι να κάνω αναβάθμιση, καταλαβαίνω τι νιώθουν οι γάτες μου όταν τις κάνω μπάνιο. από την άλλη με χαλάει στα androids πως A) δεν υπάρχει υποστήριξη για 3 button headset πως παραπολες εφαρμογές είναι πολύ low quality ports από το iOS :/ G) Και κάποια παιδικά προβλήματα όπως η εμφάνιση submenu στα site menu bars Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 galaxy nexus (της samsung, το προιγουμενο δλδ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Νοέμβριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Xperia T Specifications | 4.55'' Touchscreen - Sony Smartphones (Global UK English) Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Το iphone 5 είναι σκατά, να ήταν anodize aluminium θα ήταν ok. έτσι όμως no way.επίσης έχω σιχαθεί το iOS βγάζω σπυριά μονο που το βλέπω, τα 100+1 εικονίδια, την απαίσια μικρή οθόνη του, τα iTunes και πως το πιο κύριο πράγμα... ...το jailbreak. μιλάμε κάθε φορα που είναι να κάνω αναβάθμιση, καταλαβαίνω τι νιώθουν οι γάτες μου όταν τις κάνω μπάνιο. από την άλλη με χαλάει στα androids πως A) δεν υπάρχει υποστήριξη για 3 button headset πως παραπολες εφαρμογές είναι πολύ low quality ports από το iOS :/ G) Και κάποια παιδικά προβλήματα όπως η εμφάνιση submenu στα site menu bars το ios το χεις σιχαθει το android δεν σου αρεσει αυτα υπαρχουν δεν νομιζω να σε ενδιαφερουν τα windows phones εαν βαρεθηκες τα samsung and iphones δες και αυτο με τρομερη καμερα Nokia 808 Pureview Black - Κινητά τηλέφωνα - plaisio.gr δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να σκεφτω το note 2 δεν ειναι κινητο αλλα μπατοφλα το S3 δεν σου αρεσε Κοιτα ποιο δεν σου αρεσει πιο πολυ και ετσι επελεξε πιο εχει τα λιγοτερα ελλατοματα για σενα και τα γουστα σου φιλε μ εγω παντως ψυφιζω iphone λογω jailbreak Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Αν δε βιάζεσαι.. θα ανακοινώσει σύντομα η HTC κινητό με 5" 1080 (441PPI ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Νοέμβριος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Αν δεν θες ουτε iOS, ουτε Android δυο επιλογες εμειναν και η μια σιγουρα δεν θα σου κανει δουλεια. Windows Phone 8, αλλα εχεις περιορισμους αλα iTunes γενικα εχει ακομα φτωχο app store (σε σχεση με τα αλλα δυο) και σχεδον κανενα δεν δινει επιλογη για επεκταση μνημης. And... BlackBerry... αλλα τουμπανακι σε specs δεν θα βρεις. Επισης εκτος του iPhone 5 (ή 4S) δεν θα βρεις αλλο που να δινει 64αρι χωρο και να μην ειναι Android. S3 με 64GB + αλλα 64 απο καρτα μνημης, αλλα ειπες δεν σ'αρεσει, επίσης HTC One X+ και Meizu MX4 (εχουν εκδοσεις με 64GB, χωρις επεκταση μνημης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Αν δε βιάζεσαι.. θα ανακοινώσει σύντομα η HTC κινητό με 5" 1080 (441PPI ) Συμφωνώ κι εγώ. Και μόλις βγει το επόμενο HTC με 5.01" οθόνη θα σου πούνε, sorry, η αναβάθμιση Android 4.3 δεν υποστηρίζεται γιατί δεν θα έχει σωστή εμπειρία χρήσης ο πελάτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Τι σκατά, τόσο απαιτητικός είμαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Κοιτα τα νεα Sony Xperia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Dual-core 1.5 GHz Krait & Adreno 225 Λένε τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 για την ακρίβεια άμα το S3 δεν είχε τέτοιο εμετικό design, η οθόνη του δεν τόσο δύσκολο να αντικατσταθεί, δεν ήταν τόσο πλαστικατζουρα και δεν ήταν pentile matrix τότε θα ήταν το ιδανικό κινητό.και τεράστιο βάρος δίνω στο ποσο active κοινότητες ασχολούνται με το κινητό οποτε ποσο μακροχρόνια υποστήριξη έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Dual-core 1.5 GHz Krait & Adreno 225 Λένε τίποτα?Εκτος αν τρεχεις benchmark ολη την ημερα μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Btw τα Sony κινητά τα υποστηρίζει με updates η Sony? και υπάρχουν custom roms (cyanogen mods e.t.c.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Νοέμβριος 8, 2012 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 θα σου ελεγα να περιμενεις για Nexus 4 αλλά θες 64αρι οπότε, αν δεν κανω λαθος, δεν σε καλυπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 10, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2012 bumpBtw τα Sony κινητά τα υποστηρίζει με updates η Sony? και υπάρχουν custom roms (cyanogen mods e.t.c.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 12, 2012 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Custom roms παίζουν πολλές. Γενικά υπάρχει κοινότητα. Από θέμα official support so so. To Neo V βγήκε με 2.3 και βγάλανε 4. Jb άβυσσος Sent from my Neo V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.