Jump to content

δισκακια dvd

zpower

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kalxas

Παιδία είμαι αρχάριος :o , τώρα έχω μπεί στο κόσμο των DVD, αν γνωρίζει κανείς ας μου δώσει μία τιμή για DVD DL όχι τα απλά

Περιπου 15 χωρις ΦΠΑ και ειναι λιγο δυσκολο να τα βρεις ακομα στην αγορα.

Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC

Για τα Thats τι λέτε Πήρα μια πενηντάδα +R 4χ no logo από disk impex και είναι άψογα. 0.59 η τιμή. Καλή ή τα πληρώνω ακριβά;

Είναι Ritek και αυτά, όπως τα Ridisk που χρησιμοποιώ εγώ. Τα παίρνω 0.60(ανά τεμ. με logo) από το Media Center.

Κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε καν σε Playstation ακόμα και μετα από πολύ καιρό.

Δεν υπαρχουν ΤΥ +R δευτερης διαλογης. Οι μονες πληροφοριες που υπαρχουν σχετικα με media ΤΥ που δεν εχουν περασει ολους τους ποιοτικους ελεγχους αφορουν σε -R παντα και κυριως για τα TYG02

Μπορει να μην ειναι ΤΥ, αλλα αν ειναι δεν ειναι 2ης διαλογης. Εχουν κυκλοφορησει καποια fake ΤΥ τα οποια αφορουν σε media -R TY με MID TYG02.

Οι μονες πληροφοριες που υπαρχουν για αυθεντικα ΤΥ χωρις ολα τα QC αφορουν σε -R media, και κυριως αυτα που κυκλοφορουνε unbranded.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Εχει DVD+R Verbatim Double Layer 8.5GB 2.4x το shop 21 με 15,9...

Τσεκαρετε...

http://www.shop21.gr/product_exp.asp?lngProductFamilyID=21288

πραγματι dl ειναι .. ακριβα ομως.. .

προς το παρον περνω princo 0.29 λεπτα το ενα ... .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.