tragikos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 Ρε παίδες, κάπου μέσα στο forum κάποια στιγμή είχε αναφερθεί πως μπορείς να εκκινήσεις ένα τροφοδοτικό χωρίς να είναι συνδεμένο σε μητρική βραχυκυκλώνοντας κάποια καλώδια. Που μπορώ να το βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Πράσινο με ένα οποιοδήποτε μαύρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Πράσινο με ένα οποιοδήποτε μαύρο και μετά θυμόμαστε να το βγάλουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 και μετά θυμόμαστε να το βγάλουμε πάνω απο όλα να το βάλουμε στο σωστό καλώδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Νομίζω ότι πρέπει να συνδέσεις και κάποια συσκευή για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο τροφοδοτικό αν το ανοίξεις για αρκετή ώρα.Βάλε πχ ένα ανεμιστηράκι να τραβάει ρεύμα.και τα μάτια σου 14 μην γίνεις κάρβουνο...Εγώ την έχω πατήσει 2 φορές που μου "εσκασαν" τροφοδοτικά όταν προφανώς ακούμπησε κάπου που δεν έπρεπε το κατσαβιδάκι με το οποίο προσπαθούσα να πιέσω το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού για να δω που έκανε θόρυβο κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.