Jump to content

Γνώμες για tv Samsung UE32EH5000.

Freedom

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες.

Σκεφτομαι μέσα στον μήνα να προβώ στην αγορά μιας Samsung UE32EH5000. Θα "εγκατασταθεί" στο σαλόνι και θα αντικαταστήσει μια αρχαία 20άρα (4:3).

Η χρηση κλασσικά, τηλεοπτικοι σταθμοι, λίγες ταινίες και κυριως απο media player, δεν περιμένω το μικρο μου σαλόνι να μετατραπεί σε σινεμά.

Ο χώρος για τηλεόραση ειναι λίγος, η συγκεκριμένη επιλεχτηκε εκτος των αλλον και για το σχετικά μικρό (για την κατηγορία των 32") πλάτος των 74 εκατοστών (πάνω απο 78 δεν χωράει τίποτα σε εκεινο το σημείο).

Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος απο εσας που την εχει χρησιμοποιήσει πει μια γνώμη ή αν κάποιος έχει αντιπρόταση στα ίδια χρήματα (ταβάνι 350 ευρώ ).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Την έχω την συγκεκριμένη, για χρήση τηλεόρασης και λίγες ταινίες, όπως ζητάς κι εσύ. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος από την ποιότητά της αλλά και από την κατανάλωσή της, η οποία είναι λιγότερο από 20W την ώρα που παίζει ταινίες. Βέβαια δεν ξέρω γιατί ακρίβηνε τόσο, εγώ την είχα πάρει πριν 2 μήνες σε αρκετά χαμηλότερη τιμή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.