Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 Αν και beta υπάρχει τρόπος να την παρακάμψεις. Τεστάρετε με Ubuntu ή Arch και πείτε εντυπώσεις.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tEu5jTmp38E&feature=plcp]How to bypass Steam closed beta in Ubuntu 12.10 - YouTube[/ame]http://ubuntuxtreme.com/howto/how-to-by-pass-steam-closed-beta/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Νοέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Συγχαρητήρια [MENTION=364]Dr.Paneas[/MENTION] για την πολύ καλή δουλειά που κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Μερικά links για τους αρχάριους στον χώρο:Καταρχάς πρέπει να έχετε τους σωστούς drivers: How to fix Steam for Linux video problemsΔεύτερον, κάνετε εγκατάσταση το Steam: How to Install STEAM in UbuntuΤρίτον, προσέχευστε ότι θα σας δώσει πρόσβαση: How to by-pass Steam closed beta (updated)Τέταρτον: αν έχετε χαμηλό FPS ρυθμίστε το Unity: How to speed up Unity Gaming Performanceή αν δεν θέλετε Unity: How to change Desktop Environments in Ubuntu 12.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tritonas00 Νοέμβριος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 Στο Arch περασε και στα official repos https://www.archlinux.org/packages/?q=steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Νοέμβριος 16, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Και το βγάλαμε μετά από σχετική κουβέντα στην mailing list... Είναι στο AUR όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdrosin1416003315 Νοέμβριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 Μερικά links για τους αρχάριους στον χώρο:Καταρχάς πρέπει να έχετε τους σωστούς drivers: How to fix Steam for Linux video problemsΔεύτερον, κάνετε εγκατάσταση το Steam: How to Install STEAM in UbuntuΤρίτον, προσέχευστε ότι θα σας δώσει πρόσβαση: How to by-pass Steam closed beta (updated)Τέταρτον: αν έχετε χαμηλό FPS ρυθμίστε το Unity: How to speed up Unity Gaming Performanceή αν δεν θέλετε Unity: How to change Desktop Environments in Ubuntu 12.10Ξέχασα να προσευχηθώ και μου βγάζει το σφάλμα.Έδωσα "sudo apt-get install ia32-libs" αν κι έχω 32bit. Δεν πιάνω τη λογική. Τί πρέπει να κάνω. To Demo του World Of Goo παίζει, αλλά δε μπορώ να εγκαταστήσω το Counter-Strike που το έχω στο λαγαριασμό μου. Με πετάει έξω.Και μου έμεινε και το demo παιχνίδι - πώς μπορώ να το αφαιρέσω;Μέσα από τη σελίδα του Steam και του λογαριασμού μου βρήκα εκκίνηση παιχνιδιού Counter-Strike αλλά μου λέει πως δεν είναι διαθέσιμο για την πλατφόρμα που χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 18, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 αλλά δε μπορώ να εγκαταστήσω το Counter-Strike που το έχω στο λαγαριασμό μου. Με πετάει έξω.Και μου έμεινε και το demo παιχνίδι - πώς μπορώ να το αφαιρέσω;Μέσα από τη σελίδα του Steam και του λογαριασμού μου βρήκα εκκίνηση παιχνιδιού Counter-Strike αλλά μου λέει πως δεν είναι διαθέσιμο για την πλατφόρμα που χρησιμοποιώ.είναι closed beta, για αυτό.. Όταν βγει επισημα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdrosin1416003315 Νοέμβριος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2012 είναι closed beta, για αυτό.. Όταν βγει επισημα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.Άντε να δούμε. Όμως κάτι "μαγειρέματα" που παίζουν για να αποφύγεις την beta-φάση δε λειτουργούν τελικά; Δοκίμασα διάφορα αλλά τίποτα τελικά.Το World Of Goo πως γίνεται να το απεγκαταστήσω, αφού δε με αφήνει να μπω η εφαμοργή στο Steam; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 7, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2012 Μόλις τέσταρα 17 κάρτες στο Serious Sam μέσω Steam στο Ubuntu 12.04Serious Sam 3:BFE GPU Graphics Performance in Ubuntu - UbuntuXtremeUbuntuXtreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 8, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 Το μόνο κακό είναι αυτό..However, it seems that the latest experimental Linux driver for AMD cannot find the difference between HD 6000 and 7000 series, since both Radeon series are performing nearly the same. Having in mind that nVIDIA seems to provide better driver’s support for Linux, then have no other hesitations. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.