Serial Killer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 Καλησπέρα σας, Έχω στην αποθήκη έναν ανεμηστήρα 220v νομίζω από rack για server, και σκεφτόμουν εάν υπάρχει τρόπος να μπεί κάποιου είδους ροοστάτης για να ελέγχο τις στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 λογικα μπορει να τοποθετηθει σε οποιοδηποτε dimmer 220v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Νοέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, μέχρι που μου είπαν από το μαγαζί που πήγα να αγοράσω τον ροοστάτη οτι θα το κάψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 παρεχοντας λιγοτερο ρευμα πως ακριβως θα το καψει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Νοέμβριος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Έλα μου ντεεεεε! Χαζομάρα έκανα που δε το πήρα. προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.