Jump to content

Laptop που δεν ανοιγει

corleo

Recommended Posts

Καλησπερα κοινοτητα

το λαπτοπ μου ειναι το hp pavilion dv6500

σημερα ειχα το εξης προβλημα

μετα απο καποιο προβλημα που παρουσιασε η οθονη μου αποφασισα μετα απο φορματ και βλεποντας πως εχω καποιο hardware προβλημα , να ανοιξω το καπακι που βρισκεται στην οθονη απο κατω και να πατησω λιγο το καλωδιο που ενωνει την οθονη με τη μητρικη.

Εχω ανοιξει 4 φορες λαπτοπ τετοιου τυπου χωρις να ειχα ποτε προβλημα

Τωρα το πραμα ειναι ως εξης,

το φωτακι του λαπτοπ που ειναι μπλε οταν το βαζω στο φορτιστη δεν ανοιγει και κατασυνεπεια δεν ανοιγει ουτε το λαπτοπ. (δειχνει ανοιχτο το λαμπακι στην ενωση του λαπτοπ με το φορτιστη) αλλα οταν συνδεω το φορτιστη με το λαπτοπ δεν ανοιγει το λαμπακι της φορτισης εκει που δειχνει και τα λαμπακια του σκληρου δισκου .

Καποια ιδεα?

εν τελει πλεον δεν ανοιγει καθολου το λαπτοπ...

Ευχαριστω παρα πολυ!!!

Απ'οτι καταλαβα το τροφοδοτικο σου δινει ρευμα αλλα στο πλαι του φορητου δεν αναβει το λαμπακι ?

Ανοιξες μονο την οθονη η ανοιξες και το κατω μερος του λαπτοπ ?

Αν το ελυσες ολο μπορει να πηγε κατι στραβα και βραχυκυκλωνει τη μητρικη.

Απο τα τελευταια 10 dv6500 που περασαν απ'τα χερια μου με το ιδιο προβλημα ηταν προβλημα μητρικης.

Προσπαθησε να βρεις καποιο πολυμετρο για να δεις τι ταση δινει το τροφοδοτικο σου.

Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση.

το λαμπακι στα δεξια εκει που μπαινει ο φορτιστης αναβει αλλα δεν αναβει το λαμπακι που ειναι διπλα στο λαμπακι του δισκου. ξερεις που δειχνει πως δουλευει...

δεν ειναι κατι με Power διοτι η μπαταρια ειναι φουλ και παρολαυτα δεν αναβει.

οταν το ανοιξα, το μονο που ανοι ξα με παρα πολυ προσοχη ειναι το καπακι επανω που εχει τα touch buttons . δεν εβγαλα κανενα καλωδιο μονο της οθονης το οποιο λιγο πιεσα προς τα μεσα.

οταν το ξανα εκλεισα....ΔΕΝ δουλευε!

Αν ειναι ιδιο/παρομοιο με την σειρα dv7, θα πρεπει πανω δεξια να εχει μια καλωδιοταινια που ενωνει τα κουμπια On/off Κλπ με την μητρικη. Μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα ή εχει τραυματιστει ?

Ανοιξε το παλι να δεις μηπως εφυγε η καλωδιοταινια απο το power button

Για να εισαι σιγουρος σηκωσε και το πληκτρολογιο μηπως εφυγε απο την μητρικη.

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] FU ! :hehe:

Δες αν μπορεις να μετρησεις το τροφοδοτικο σου.

Αν και εφοσον ειναι κομπλε τοτε τα εφτυσε η μητρικη (πολυ συχναστο φαινομενο στο συγκεκριμενο μοντελο)

Παιδια... Δουλευε κανονικα-ανοιξα ενα καπακι σαν αυτο με τις ραμ! Μετα απο αυτο... Ολα νεκρα!!! Καποια λεπτομερια ειναι. Δυστυχως δεν εχω βολτομετρο και η αληθεια ειναι πως δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα στο φορτιστη η τη μπαταρια...

Kαλησπερα και παλι

ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν

τελικα το εφτιαξα , δεν εκανα κατι το ιδαιτερο απλα το κουμπωσα την τελυταια φορα και το ανοιξα και ΑΝΟΙΞΕ!!!

δεν εκανα τιποτα....περιεργοι οι υπολογιστες καμια φορα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.