Jump to content

Asus Α7N8X-X corrupt BIOS

esdee

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά το όλο θέμα το πήγαινα άνετα , και είχα καταλάβει τα πάντα

Με κολήσατε στα 3-4 τελευταία posts ...

Γίνεται flash με cd?

Εγώ ξέρω τον παλιό κάλό τρόπο με dos και δισκέτα

Πρόσφατα αγόρασα την A7N8X Deluxe και μάλλον έχω πολλά να μάθω ακόμα...

Και κάτι τελευταίο , στο site της asus παρατήρησα οτι είναι πολύ αυστηρή στα κατεβάσματα για bios , αυτό γενικά δεν είναι κανόνας για o/c συστήματα? κατεβάζθμε οτι ωερσιον θέλουμε?

π.χ να θέλω το 1003 και να κατεβάσω το 1004 ?

Παίζει ρόλο ακόμα και η έκδοση του awdflash ?

Το hot ηταν πολύ καλό , θα ήταν χρήσιμο να βγεί ένας οδηγός Α' Βοηθειών με όλα τα βήματα γιατην εσχατη ανάγκη .

Πιστεύω ο φίλος με το πρόβλημα θα μπορέσει να τον γράψει άνετα

CU

ευχαριστω BeetleJuice

Flash με CD γινεται με την ενοια του να φτιαξεις ενα boot cd με ολα τα αρχεια που θα σου χρειαστουν (awdflash, *.bin) ετσι ωστε να bootαρεις και μετα να τρεξεις απο το cd το awdflash για να γλιτωσεις corrupt floppy. Απο το CD εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να ειναι corrupt καποιο αρχειο και να σου κολλησει το flashαρισμα.

οσο για τον οδηγο ευχαριστως προς το παρον να απαντησω στις αποριες οποοιουδηποτε γιατι εχω ξεκινησει ενα preject για DIY (veeeery low bugdet watercooling του στυλ 15euro χωρις waterblock) το κακο ειναι οτι εκοψα ασχημα το δαχτυλο μου και δεν μπορο να πληκτρολογω :-((((((( θα ποσταρω οταν τελειωσει for fun να το δειτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.