esdee Αύγουστος 28, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Godlike !!!!Ακουστε πως εχει το story ;-) το BIOS της A7N8X-x ειναι το ιδιου (σαν chip εχει ιδια χαρακτηριστικα) με το BIOS της Matsonic ms9077c. το mobo της matsonic χρησιμοποιηθηκε για το flash. ξεκινησε η matsonic και εχοντας βαλει κατω απο chip του BIOS ενα καλοδιακη ωστε να μπορεσουμε να τραβηξουμε το CHIP on the fly χωρις να υπαρχει φοβος να βραχυκυκλωσει ο PLCC extracotr το chip καθως το τραβηξουμε. μπαινουμε με boot cd στο dos (τερμα οι μλκς με τις δισκετες) και τραβαμε το καλωδιακι.επειτα βαζουμε το bios chip της A7n8x-x.ξεκιναμε UNIFLASH και φορτωνουμε το νεο BIOS στο chip αγνοοντας τα warnings.επελεξα να ξαναφορτωσει το Bootblock αλλα προς το παρων δεν ξερω αν εκανα λαθος (παντως ολα δουλεθουν ρολοι) θα ποσταρω photo για ειμαι στο σπιτι (laboratory) του φιλου και δεν εχω το USB για την digital ευχαριστο ολους σας για τις απαντησεις και για την συμπαρασταση τωρα πια η mobo ΑΠΛΑ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ FSB !!!eSDee Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 28, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 αμαν εχω κανει headshot στην ορθογραφια απο την χαρα μου,εγραφα με ρυθμους greeklish. sorryyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 28, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Επιτελους !!! Δε θα θελα να το χα τραβηξει εγω αυτο γιατι απλα δεν θα υπηρχε η μοβο τωρα :whip: . Και για σερβις να πηγαινες αυτο δεν θα στο εκαναν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 28, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 :clap: :worship: Μπραβο ρε μεγαλε πολυ χερομαι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 μπράβο edsee ελπίζω να στο προγραμμάτισε σωστά το uniflash το rom και να παίζει μια χαρά το mobo. Σου προτείνω αν παίξει να το flashάρεις άλλη μία φορά στο mobo σου αυτή την φορά με παραμέτρους /sn/py/cc/cd/cp/LD/R για να είσαι σίγουρος.δε πιστεύω να σου έβγαλε κόκκινα τετράγωνα στην αναπαράσταση του flash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 28, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 endu sakis σας ευχαριστω παιδια για την συμπαρασταση!!αυτη τη στιγμη σας γραφω απο το mobo που εχει flashαριστει ζεστα οχι μονο δουλευει ρολοι αλλα ειναι και υπερχρονμισμενη ηδη (t-bird XP 2.2+@2.1Ghz unlocked και με DDR333MHz RAM). Σιγουρα θα περασω και αλλη μια φορα το BIOS αλλα μολις παω σπιτι. Παντως ολα δουλευουν ρολοι και τιποτα απο τα onboard δεν την εχει ακουσει :-)θα upload photo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 μπράβο esdee είσαι αρχηγός Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 29, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Υποπτος νουμερο #1 (a7n8x-x BIOS CHIP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 29, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Υποπτος νουμερο #2 (MS9077C BIOS CHIP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 29, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Προφεσιοναλ εκουιπμεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 29, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 φακτορυ λικε νο σορτ σιρκουιτ εξτρακτορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 29, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 the result counts :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 29, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Το ωραιο εινια πως το flashρισμα εγινε για NVidia NForce Chipset σε Intel 825 Chipset mobo. Αν δεν υπολογισουμε οτι εχασα 100Euro στο να αγορασω την albatron (kx18d pro ii) το ολο σκηνικο μου αρεσε :woot: . κανα ενα Μ Ε Γ Α Λ Ο T H A N X σε ολους οσους εδειξαν ενδιαφερον για το προβλημα μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 29, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Και παλι μπραβο esdee:T: ΥΓ.καλα γουσταρω την φοτο,με τα αντερα χυμα,αμα τα βλεπει η δικια μου ετσι μας ακουει η μιση γερμανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 29, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Ουπς κατι ξεχασα να ανφερω,ενοειται οτι δεν θα ξαναφλασαρεις μεσα απο win δοκιμασε τον τροπο που ειπε ο endu η κλασικα με alt & F2 ειμαι περιεργος να δω αν θα διαβασει την δισκετα τωρα πια που δουλευει κανονικα η μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 29, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Μα με alt-F2 κολλησε ;-) η παγια τακτικη μου απο εδω και περα ειναι 1)boot -cd (500 cd = 1 mobo = albatron :-))2) new Bios released, new boot cd εγω δεν την ξαναπαταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Μπράβο esdee ωραίες φώτο Αν θες για δικιά σου ευκολία μπορείς να flashάρεις πάλι από σκληρό για να μη καις κάθε φορά και άλλο CD, αρκεί να κάνεις ένα CD που να υποστηρίζει boot DOS και να έχεις ένα FAT partition στο σκληρό σου εκεί θα βάλεις σ εάν φάκελο το awdflash και τα binάκια και θα flashάρεις εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 29, 2004 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από esdee Μα με alt-F2 κολλησε ;-) η παγια τακτικη μου απο εδω και περα ειναι 1)boot -cd (500 cd = 1 mobo = albatron :-))2) new Bios released, new boot cd εγω δεν την ξαναπαταει γραψε λαθος ειχα την εντυπωση οτι φλασαρησες μεσω win Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 29, 2004 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Μπράβο esdee ωραίες φώτο Αν θες για δικιά σου ευκολία μπορείς να flashάρεις πάλι από σκληρό για να μη καις κάθε φορά και άλλο CD, αρκεί να κάνεις ένα CD που να υποστηρίζει boot DOS και να έχεις ένα FAT partition στο σκληρό σου εκεί θα βάλεις σ εάν φάκελο το awdflash και τα binάκια και θα flashάρεις εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια... Endu καποια στιγμη αν εχεις χρονο και ορεξη μπορεις να περιγραψης την ακριβης διαδικασια;για τους μη εχων(δηλ.εμενα lol) η εστω αν παιζει καποιο link :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 για να κάνεις Dos Boot CD είναι σχετικά εύκολο, αλλά αν θες κατεβάζεις το Ultimate Boot CD 2.4 που έχει DOS και άλλα πολύ καλά freeware progs που πραγματικά αξίζουν. Είτε τελικά φτιάξεις δικό σου είτε με το UBCD επιλέγεις boot to DOS και επιλογή Clean ή χωρίς emm86 για καλύτερα. Μετά στο prompt γράφεις π.χ C:\ για το πρώτο partition που είναι FAT, D: για το δεύτερο κ.ο.κ. Το DOS δε βλέπει NTFS οπότε πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα FAT εκεί θα έχεις βάλει από τα Win ότι χρειάζεσαι σ ένα φάκελο και θα flashάρεις όπως συνήθως. π.χ C:\awdflash x.bin /py/sn/cc/cd/cp/LD/R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.