Jump to content

Intel SSD 520 240GB - 175USD

Seaside

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οποιος ψάχνει SSD και θέλει να αγοράσει εδώ είναι η ευκαιρία.

Με 290 ευρώ οσο κάνει ενας δηλαδή στην Ελλάδα παίρνεις 2.

Ο συγκεκριμένος πωλητής είναι Intel partner (απο οτι είπε) και οι SSD ειναι NEW - SEALED σε ΟΕΜ brown box.

Δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου. Απλα σκευτομαι να πάρω και το αναφέρω μήπως θέλει κανείς.

οχι οτι δεν ειναι συμφερουσα αγορα αλλα ...

+35 μεταφορικά και 17 πωλήσεις, εγω δεν θα επαιρνα

παντως thanx για την ενημέρωση :T:

Κοιτα θα πάρω μάλλον 2 και περιμένω να μου πει και για ένα κιτ 1866ΜΗΖ 16GB για λαπτοπ + εναν 120GB ακόμα για να τα στείλει ολα μαζί.

Τα μεταφορικα ειναι γύρω στα 35 ευρώ οπως είπες.

Τον ρωτάω τώρα και για επεξεργαστή μιας και εδώ 3930Κ δεν παίζει να βρώ σε καλή τιμή.

Απο τη στιγμή που θα υπάρχει int. tracking + paypal λέω να το ρισκάρω.

Παντως είναι "Member since: Jun-02-07 in United States"

Τον ρώτησα αν είναι refurbished η οτιδήποτε αλλο. I7 δυστυχώς δεν έχει. Εχεις ομως XEON E5.

ναι εισαι καλυμενος θεωρητικα...

Αν τελικα αγοράσεις και πανε ολα καλα και εχει τοσο καλές τιμές, σφυρα να τον εχουμε υπόψη μας ;)

ναι εισαι καλυμενος θεωρητικα...

Αν τελικα αγοράσεις και πανε ολα καλα και εχει τοσο καλές τιμές, σφυρα να τον εχουμε υπόψη μας ;)

Εχει 6 κομμάτια ακόμα. Οποιος προλάβει.

ΟΚ. Αν προχωρήσω θα ενημερώσω.

Ουτως η άλλως η 525 σειρα που θα βγεί πάλι 2281 θα έχει και είναι αμφίβολο ποσο high endurance θα έιναι τα νέα HET-MLC chips μιας και ολα είναι θέμα FW.

Αυτός όμως είναι US. Αν σου σταματήσει κανένα τελωνείο, καλύτερα να τον έπαιρνες από Ελλάδα. Από Ευρώπη δεν βρίσκεις τίποτα;

Αυτός όμως είναι US. Αν σου σταματήσει κανένα τελωνείο, καλύτερα να τον έπαιρνες από Ελλάδα. Από Ευρώπη δεν βρίσκεις τίποτα;

Ελλαδα ο φθηνότερος 230 ευρώ σε Brown Box. 290 ο RETAIL.

Ευρώπη οχι. Ειναι πολύ ψηλά οι τιμές.

H συσκευασια μικρη θα ειναι, ελαφρια, αν δεν γραψει ολο το ποσο αυτος τοτε θα ειναι οκ με το τελωνιο. Εκτος και αν ανοιξουν και ψαξουν να δουν ποσο κανει...

Συμφέρει να παραγγείλει κάποιος άνω του ενός τεμαχίου. Ανεβαίνει κατά 3,5 δολάρια τα μεταφορικά.

• 1 month later...

Απίστευτο.

Ο τύπος ταξίδεψε στο Αμστερνταμ για να κλείσει συμφωνία με distributor και μου τα εστειλε απο κει.

Ολα ΟΚ.

Απο τις 7 Νοεμβριου που πλήρωσα μου ειχε πει οτι θα κάνει ενα ταξίδι Ευρώπη. Τα πράγματα εφυγαν στις 3 Δεκεμβρίου απο NL και έφτασαν σήμερα.

post-5317-1416076880,3532_thumb.jpg

Καλοδούλευτα

Ευχαριστώ.

Για να δούμε. Θα πάρω εγκαιρα μητρική ? Η θα με φάει η μαρμάγκα με τόσα προβλήματα.

Δεν είναι ολα δικά μου ειναι η αλήθεια. Για μενα πήρα μονο εναν 240.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.