sotiris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 Ανοίγω αυτό το θέμα για όσους έχουν κάποιο από τα μικρά μωρά.Μού 'ρθε σήμερα το R1 από ebay, είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και έχω τρελαθεί, είναι απίστευτα πιο γρήγορο από το προηγούμενό μου και απίστευτα πιο βολικό (μικρό, διάρκεια μπαταρίας κλπ.).Η πρώτη ερώτηση (που ψάχνει απάντηση) είναι το αν μπορεί να πάρει 16 gigs of ram ή όχι. Το δικό μου έχει 4 οπότε με τις τιμές που έχει η ram η αναβάθμιση είναι το πρώτο βήμα!!!Το κολπάκι με το manual switch embedded / discrete gpu απλά δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Νοέμβριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2012 Φίλε μου έχω 2 alienware, ένα 11xR3 και ένα 17xR3. Απλά δεν παίζονται. Τώρα πήρα και 2 ssd 240GB για να αλλάξω το raid 0 του 17x οπότε αναμένω ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες. το 11x το χρησιμοποιώ περισσότερο λόγω φορητότητας και διάρκεια της μπαταρίας. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ πιθανό του χρόνου να πάρω και κανά 14x. Θα δούμε ελέω κρίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.