TASOS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα (Αθήνα) που να έχει αξεσουάρ για Lian Li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Τασο ψαχνεις κατι συγκεκριμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Για ένα παλιό PC-60 (βουρτσισμένο αλουμίνιο,όχι μαύρο) το cdrom bay (bezzel) και front panel usb-audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Για ένα παλιό PC-60 (βουρτσισμένο αλουμίνιο,όχι μαύρο) το cdrom bay (bezzel) και front panel usb-audioδυστυχως εχω τρια σφραγισμενα αλλα ολα σε μαυρο χρωμα...τα ασημι δεν πολυκυκλοφορουν πλεονμπορει να σου κανει το νεο bezelακι της βεβαιακαθως κι ενα τετοιο 5,25 panel για ολα τα I/O portsεκτος κι αν τσεκαρεις αυτα εδω ενα ενα να δεις ποιο ειναι συμβατο με το κουτι σου (πιθανον να βρεις και με usb 3.0)το μονο θεμα με αυτους ειναι φυσικα τα μεταφορικα λογω USAκαλο ειναι να συνδυαστει με καμια ακομα παραγγελια για να μοιραστουν τα μεταφορικαΑπο Ελληνικη αγορα θα κοιταγα hac shop μπας και...ΚΙ εναλλακτικα σε γερμανικα μεγαλα eshop(δευτερη λυση ειναι να κανεις ΟΛΑ τα 5,25 και το dvd bezel μαυρα, θα κανει ωραια αντιθεση και δεν θα χτυπαει ασχημα πιστευω.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 6, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Thanks για τα info !!!Αυτά που χρειάζομαι τα έχω βρεί και στο caseking.de , άλλα ετοιμοπαράδοτα , άλλα έν αναμονή.Απλά έλεγα μπάς και βρώ τίποτα εδώ.Σαν εναλλακτική για το front panel κοίταζα και ένα 3,5" της silverstone , απλά δέν ξέρω άν είναι η ίδια απόχρωση στο αλουμίνιο.Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.