Jump to content

HDD και έλεγχος αεροδρομείου

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ωραιος!!

Το κουτι αυτο μην το βλεπεις ετσι ειναι πραγματικο κτηνος... 580Gtx accelero ειχα μεσα!!!

Το κουτι αυτο μην το βλεπεις ετσι ειναι πραγματικο κτηνος... 580Gtx accelero ειχα μεσα!!!

HX850W (180χιλ) χωραει;

HX850W (180χιλ) χωραει;

για δες αυτο που εχω, στην υπογραφη μου ποσα cm ειναι...

http://www.anandtech.com/show/2674

αυτο πηρα για το κουτακι μου, Seasonic M12D 850W

...σε ενδιαφερει ενα τετοιο κουτακι ? Κοιτα το εχω και καθεται ειναι σαν new... δεν εχω σκεφτει να το δωσω, γιατι εγω τωρα εχω ενα αλλο της Lian li μικρουλη! 4ερα κουτια εχω 2 Lianli και 2 Silverstone..

για δες αυτο που εχω, στην υπογραφη μου ποσα cm ειναι...

AnandTech - Seasonic M12D 850W: DC-to-DC Perfection?

αυτο πηρα για το κουτακι μου, Seasonic M12D 850W

...σε ενδιαφερει ενα τετοιο κουτακι ? Κοιτα το εχω και καθεται ειναι σαν new... δεν εχω σκεφτει να το δωσω, γιατι εγω τωρα εχω ενα αλλο της Lian li μικρουλη! 4ερα κουτια εχω 2 Lianli και 2 Silverstone..

M12D 850W 160mm

Προς το παρον θελω να δωσω το stacker και μετα βλεπουμε, αν και δεν μου αρεσουν αυτου του στυλ, προτιμω κατι σε πιο htpc, αλλα αυτο θα το δω αφου δωσω το δικο μου και ισως το παρω κατευθειαν απο Αγγλια.

M12D 850W 160mm

Προς το παρον θελω να δωσω το stacker και μετα βλεπουμε, αν και δεν μου αρεσουν αυτου του στυλ, προτιμω κατι σε πιο htpc, αλλα αυτο θα το δω αφου δωσω το δικο μου και ισως το παρω κατευθειαν απο Αγγλια.

αυτο το seasonic ειναι χρυσος... εδωσα την μπουρουχα ΑΧ1200 και ηρέμησα!

Που να δεις το μικρο το Lianli.....ειναι απο τα Historic cases...

Οι μπαταρίες έχουν θέμα στα scanner οπότε θυμήσου να την αποσυνδέσεις απο το laptop. Οι δίσκοι περαν του ssd απλά τύλιξε τους με φυσαλίδες και ρούχα και μην ανησυχείς για τους κραδασμούς, δεν θα πάθουν τίποτα.

οι μπαταριες για αλλον λογο βγαινουν,(για τυχον συνδεσμολογια........καλοδιο+μπαταρια+πυροκροτητης+εκρικτικη υλη+ρολοι....ΜΠΑΜ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.