Jump to content

HDD και έλεγχος αεροδρομείου

FANISTELROOY

Recommended Posts

Επειδη τον αλλο μηνα φευγω Αγγλια και θα παρω μαζι μου τους δισκους μου, σκεφτομουν να τους παρω στην χειραποσκευη, για να μην μπουν στην αποσκευη και φανε τρανταγματα κλπ.

1. Υπαρχει προβλημα να μου πουν οτι δεν περνανε τον ελεγχο; (ισως εχω μαζι και ενα τροφοδοτικο)

2. Υπαρχει προβλημα να χαθουν τπτ δεδομενα περνοντας τον δισκο απο τον ελεγχο; εχει τπτ μαγνητες εκει ή ειναι απλα ακτινες;

3. Υπαρχει περιπτωση να γινει κανενας περιεργος ελεγχος στα δεδομενα που εχω μεσα; γιατι ειναι φουλ αγορασμενες ταινιες κλπ.

Αυτα σκεφτομαι να παρω μαζι μου:

Corsair HX 850W ~ Samsung 830 128GB, WD 640GB Black, WD 1TB Green, WD 2TB Green

τελευταια φορα που πεταξα (πριν κανα 2μηνο) ειχα μαζι λαπτοπ και ενα εξωτερικο δισκο

δε μου ειπανε τπτ... μονο ανοιξανε τη θηκη του λαπτοπ και το ψαχνανε...

αν μπορεις το καλυτερο θα ητανε να ρωτησεις στο αεροδρομιο(τηλεφωνικα η να πας εκει)

Αν δεν βρεθει καποιος να ξερει θα ρωτησω.

Και γω παντως με λαπτοπ που εχω παει απλα ψαχνουν το λαπτοπ και το περνανε απο το μηχανημα, οποτε φανταζομαι δεν θα υπαρξει προβλημα με τα δεδομενα των δισκων, αλλιως θα ειχαν παρουσιαστει και στα λαπτοπ.

δεν έχεις πρόβλημα , περνάς άφοβα.

1000άδες λαπτοπ (κ επομένως δίσκοι) περνάνε καθημερινά απο έλεγχο στα αεροδρόμια .

Nαι αυτο ειναι λογικο, αρα τουλαχιστον θεμα με τη λειτουργικοτητα του δισκου δεν εχουμε.

Το θεμα ειναι οτι αν δουν χυμα δισκους μπορει να μην ξερουν καν τι ειναι και να μην τα περασουν, ενω τα λαπτοπ τα ξερουν ολοι :fie:

οι δισκοι, εκτος λειτουργίας τουλαχιστον, ακομα και μαγνήτη των γερανών να βαλεις δε παθαίνουν τιποτα.

Toτε μας κοροιδεψαν στο Breaking Bad:jump1::jump1:

Noμιζα οτι γενικα χαλανε απο μαγνητες....

Nαι αυτο ειναι λογικο, αρα τουλαχιστον θεμα με τη λειτουργικοτητα του δισκου δεν εχουμε.

Το θεμα ειναι οτι αν δουν χυμα δισκους μπορει να μην ξερουν καν τι ειναι και να μην τα περασουν, ενω τα λαπτοπ τα ξερουν ολοι :fie:

αν δε ξερει καποιος να σου πει σιγουρα και δε σου πουν και 100% οτι περνανε στο αεροδρομιο

γνωμη μου ειναι να τους βαλεις σε μια βαλιτσα με ρουχα.

Αναμεσα στα ρουχα θα ειναι 100% προστατευμενοι απο κουνηματα κτλ

δεν νομίζω να συμβεί σε Ελληνικό αεροδρόμιο αλλά μια παρανοική σκέψη που μου ήρθε τώρα είναι ότι άμα δουν τους δίσκους έτσι πεταμένους μέσα στην τσάντα σου, να σκεφτούν ότι κάνεις παράνομη διακίνηση ηλεκτρονικού υλικού και άμα τους ελέγξουν και βρουν τίποτα ύποπτο μέσα να φας κάνα πρόστιμο για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων. Αλλά δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, άρα δεν νομίζω ότι πρέπει να το φοβάσαι.

δεν νομίζω να συμβεί σε Ελληνικό αεροδρόμιο αλλά μια παρανοική σκέψη που μου ήρθε τώρα είναι ότι άμα δουν τους δίσκους έτσι πεταμένους μέσα στην τσάντα σου, να σκεφτούν ότι κάνεις παράνομη διακίνηση ηλεκτρονικού υλικού και άμα τους ελέγξουν και βρουν τίποτα ύποπτο μέσα να φας κάνα πρόστιμο για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων. Αλλά δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, άρα δεν νομίζω ότι πρέπει να το φοβάσαι.

και γω κατι τετοιο σκεφτηκα:help1:

Τον SSD μη τον φοβασαι οτι και να γινει. Δε θα σου πουν τιποτα γιατι απλα κανεις δεν θα αγοραζε σκληρους δισκους απο Ελλαδα:sarcastic::sarcastic:για να τους πουλησει αλλου αλλα και να σου πουν ειναι δικα σου δεδομενα και δεν μπορουν να τους ελενξουν εκτος και αν σε συλλαβουν κτλπ. Πες τους οτι εισαι φωτογραφος και οτι ειναι τιγκα στα γυμνα:happy2::happy2:

Τον SSD μη τον φοβασαι οτι και να γινει. Δε θα σου πουν τιποτα γιατι απλα κανεις δεν θα αγοραζε σκληρους δισκους απο Ελλαδα:sarcastic::sarcastic:για να τους πουλησει αλλου αλλα και να σου πουν ειναι δικα σου δεδομενα και δεν μπορουν να τους ελενξουν εκτος και αν σε συλλαβουν κτλπ. Πες τους οτι εισαι φωτογραφος και οτι ειναι τιγκα στα γυμνα:happy2::happy2:

Τοτε ειναι που θα θελουν να το δουνε...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Τσάμπα άγχεσαι για τα περισσότερα που ανέφερες.

Σιγά μην κάτσουν/ξέρουν να βρουν κιτ να δουν τι έχεις μέσα στους δίσκους. Και πες ότι είσαι μαυριδερός και αραβο-φέρνεις, και βρεθεί και ένας ατσίδας να κοιτάξει στους δίσκους σου (που πρέπει να παίζει θέμα privacy alla whatevah). Δεν είναι παράνομο, μέχρι τουλάχιστον να σε μυνήσει εταιρία που έχει τα IP's.

Περισσότερο θα φοβόμουν μη βγάλουν τους δίσκους "φονικό" όπλο και δε με αφήσουν να τους κουβαλήσω στο αεροπλάνο παρά τα υπόλοιπα.

Με τους δίσκους δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όπως είπαν και τα παιδιά και καλύτερα να τους έχεις στη χειραποσκευή τυλιγμένους σε φούσκες ή ρούχα. Το τροφοδοτικό όμως βάλτο στη βαλίτσα που θα παραδώσεις.

Επειδη τον αλλο μηνα φευγω Αγγλια και θα παρω μαζι μου τους δισκους μου, σκεφτομουν να τους παρω στην χειραποσκευη, για να μην μπουν στην αποσκευη και φανε τρανταγματα κλπ.

1. Υπαρχει προβλημα να μου πουν οτι δεν περνανε τον ελεγχο; (ισως εχω μαζι και ενα τροφοδοτικο)

2. Υπαρχει προβλημα να χαθουν τπτ δεδομενα περνοντας τον δισκο απο τον ελεγχο; εχει τπτ μαγνητες εκει ή ειναι απλα ακτινες;

3. Υπαρχει περιπτωση να γινει κανενας περιεργος ελεγχος στα δεδομενα που εχω μεσα; γιατι ειναι φουλ αγορασμενες ταινιες κλπ.

Αυτα σκεφτομαι να παρω μαζι μου:

Corsair HX 850W ~ Samsung 830 128GB, WD 640GB Black, WD 1TB Green, WD 2TB Green

Οχι κανενα προβλημα ... εγω πηρα ολο μου το pc χειραποσκευη (Κουτι+εξαρτηματα) και ειχα και τους δισκους εξω απο το κουτι και τους εδειξα απλα....

και δεν μιλαω για Ελ. Βενιζελος αλλα για London και Heathrow..

...μια χαρα κομπλε!

Οχι κανενα προβλημα ... εγω πηρα ολο μου το pc χειραποσκευη (Κουτι+εξαρτηματα) και ειχα και τους δισκους εξω απο το κουτι και τους εδειξα απλα....

και δεν μιλαω για Ελ. Βενιζελος αλλα για London και Hithraw

τι κουτι εχεις και το πηρες χειραποσκευη; midi? mini?

τι κουτι εχεις και το πηρες χειραποσκευη; midi? mini?

http://www.abload.de/img/5k0ym9.jpg

Aυτο σε ασημενιο full αλουμίνιο με παραθυρο plexi! Αγορασα και το βαλιτσακι τελευταιο κομματι απευθειας απο την silverstone...

http://images.pugetsystems.com/pic_disp.php?height=150&width=200&id=8594

με ολα μου εβγαιναν κατω απο 10 κιλα οποτε και δεν ειχα θεμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.