fiestanik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά, το πρόβλημα που έχω είναι οτι ενώ συνδέω την οθόνη με το pc μέσω hdmi και η ανάλυση είναι 1920Χ1080 δεν μου εμφανίζεται σε όλο το πλαίσιο η εικόνα. Προσπάθησα να βρω ρυθμίσεις για Strech αλλά γιοκ. Είναι όντως πρόβλημα αυτό ή έτσι πρέπει να ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 τι κάρτα γραφικών έχεις? Αν έχεις AMD από catalyst control center βρες τα scalling options και βάλε τέρμα το overscan για να σου πιάσει όλο μέγεθος της οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Νοέμβριος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Ναι AMD έχω. Ευχαριστώ, θα το ελέγξω το απόγευμα στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Νοέμβριος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Τελικά αυτή η ρύθμιση χρειαζόταν. Ευχαριστώ HellhameR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.