stetsan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα μοντεμ thompson tg585 v7 και δυστυχως μασ χαιρετισε.θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καινουργιο αλλα να εχει καλυτερο σημα wifi apo to thompson γιατι λαμβανω σημα ασυρματα.η τιμη δεν με ενδιαφερει ιδιαιατερα απλα θελω κατι καλυτερο απο το προηγουμενο.ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα μοντεμ thompson tg585 v7 και δυστυχως μασ χαιρετισε.θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καινουργιο αλλα να εχει καλυτερο σημα wifi apo to thompson γιατι λαμβανω σημα ασυρματα.η τιμη δεν με ενδιαφερει ιδιαιατερα απλα θελω κατι καλυτερο απο το προηγουμενο.ευχαριστω εκ των προτερωνtp link TD-W8961ND ή κοίτα και στο άλλο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stetsan Νοέμβριος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 θα κοιταξω αν ειναι το τπ λινκ ευχαριστω για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.