jdrogas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2004 Kαλησπερα σε ολους. Προσπαθωντας να βελτιωσω τις θερμοκρασιες μου και γενικα το ολο συστηματακι της υδροψυξης αποφασισα να αλλαξω τανκ πιστευοντας οτι αν παιρνει μεγαλυτερη ποσοτητα νερου θα βοηθησει στο να ανεβαινει η θερμοκρασια του νερου πιο δυσκολα.Επισης πιστευω (δικη μου αποψη παντα) απο την μικρη μου εμπειρια οτι με πιο ανετη ροη του νερου μεσα στο τανκ βοηθαω την αντλια μου να ζοριζεται λιγοτερο αρα ζεσταινεται λιγοτερο και στελνει με μεγαλυτερη πιεση το νερο.Επισης η σειρα μου πρωτα ηταν αντλια-μπλοκ-ψυγειο-τανκ-αντλια ειπα να αλλαξω και την σειρα και κατεληξα στο αντλια-ψυγειο-μπλοκ-τανκ-αντλια.Ετσι λοιπον παρηγγειλα το τανκ criticak waterplant το μεγαλυτερο απο τα δυο που εχει η εταιρια και 4 μετρα clearflex.Μαζι με τα μεταφορικα στοιχισαν 86 ευρω απο αγγλια.Ηρθαν χθες και εκανα τις απαραιτητες αλλαγες.Η υδροψυξη μου αποτελειται απο τα εξης μπλοκ 11 ανλια Hydor L20 ψυγειο τρανσιτ τανκ asetek dyo-αλλαχτηκε με το critical σωληνες απλοι 1/2-αλλαχτηκαν με clearflex 1/2 ιντσας. 2Χ120 enermax Οι πρωτες μετρησεις μου παντα συμφωνα με mbm και το speedfan 4.14 ειναι ενα βαθμο κατω σε idle και 2 σε full load.Πιο αναλυτικα με το συστημα της υπογραφης μου στις καλυτερες συνθηκες στο δωματιο περιπου 26-27 βαθμους εχω 43 απο 44 και full 50 απο 51-52 που εφτανε καποιες φορες.Νερακι παντα απιονισμενο η απεσταγμενο οπως θελετε πειτε το και μερικες σταγονες betadine (κατα συμβουλη 11)που μεχρι τωρα μου εδειξαν οτι κρατουν το νερο στο συστημα μου πεντακαθαρο.Οι σωληνες ειναι πολυ καλοι (δεν εχω δει τους tygon βεβαια) ομορφοι και τσακιζουν δυσκολα. Συγγνωμη που δεν ποσταρω φωτο γιατι δεν εχω ψηφιακη, απο το κινητο ειναι χαλια μεχρι να παρω το k700i της sonyericsson που εχει αναλυση 1280Χ960;) Μερικες φωτο απο το τανκ και τους σωληνες΄που βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 25, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Κι αλλη μια εδω.(το μεγαλο)Επισης ξεχασα να αναφερω οτι το τανκ ηρθε με τα δυο ρακορ που φαινονται στη φωτο δυο ταπες και ενα μασουρακι τεφλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Οι σωληνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Επισης μου αρεσε πολυ το πως οι σωληνες βεντουζαρουν επανω στα ρακορ ειναι σχεδον ασφαλεις και χωρις σφικτηρες φυσικα εγω εβαλα για να χω το κεφαλι μου ησυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Αύγουστος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 00:13] Επισης η σειρα μου πρωτα ηταν αντλια-μπλοκ-ψυγειο-τανκ-αντλιαειπα να αλλαξω και την σειρα και κατεληξα στο αντλια-ψυγειο-μπλοκ-ψυγειο-τανκ-αντλια. Πως μπόρεσες να καταλήξεις σε αυτήν την συνδεσμολογία που λες?? Γιατί απο ότι ξέρω και απο το δικό μου ψυγείο transit έχει 2 ρακόρ και όχι 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 25, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Όλων 2 ρακόρ έχει. Μάλλον δεν πέτυχε το copy-paste του jdrogas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 25, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Sam.... [Σήμερα, στις 22:32] Πως μπόρεσες να καταλήξεις σε αυτήν την συνδεσμολογία που λες?? Γιατί απο ότι ξέρω και απο το δικό μου ψυγείο transit έχει 2 ρακόρ και όχι 3. :D :D Καλο εγραψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 25, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 22:55] Όλων 2 ρακόρ έχει. Μάλλον δεν πέτυχε το copy-paste του jdrogas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.