Wizard! Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2012 Το router που έχω, NetGear, έχει αρχίσει και κάνει κουλά. Σκέφτομαι λοιπόν να το αλλάξω, αλλά επειδή θα μετακομίσω σύντομα και υπάρχει περίπτωση να βάλω οπτική, δεν ξέρω αν θα κάνει... Πρέπει να πάρουμε κάτι διαφορετικό για αυτές τις συνδέσεις;Αν όχι, είμαι μεταξύ αυτών των δύο:Msystems.gr - Προϊόντα - Draytek Vigor 2710 ADSL2/2+ Firewall Router (Annex A)Msystems.gr - Προϊόντα - Linksys Wireless-N ADSL2+ Modem RouterΉθελα να βάλω και Belkin στις επιλογές, αλλά δε βρήκα κάποιο με ανάλογα χαρακτηριστικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 To Linksys, γιατι αν αλλαξεις γραμμη κ πας σε optical, εχει WAN πορτα οπου κ θα το συνδεσεις. Ενω το αλλο, απλα θα το παροπλισεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 To Linksys, γιατι αν αλλαξεις γραμμη κ πας σε optical, εχει WAN πορτα οπου κ θα το συνδεσεις. Ενω το αλλο, απλα θα το παροπλισεις...Άρα, χρειάζεται διαφορετική συσκευή σε περίπτωση αλλαγής. Τι πρέπει να έχει, WAN πόρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Ναι. Ετσι ωστε να συνδεσεις εκει την νεα συσκευη του Internet. Ασε που ειναι κ καλο μηχανημα. 4 χ Gigabit lan, usb sharing...μια χαρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 6, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Ασε που ειναι κ καλο μηχανημα. 4 χ Gigabit lan, usb sharing...μια χαρα !Καλά, το GB είναι το λιγότερο που με νοιάζει, γιατί στο τωρινό σπίτι, η καλωδίωση είναι 100άρα, ενώ στο καινούριο, θα μπει πάνω σε κεντρικό switch, όπου αυτό θα παρέχει το GBit Lan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Μ' αρεσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 6, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Κάτι άλλο που θυμήθηκα... Με IPv6 τι κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Καλά, το GB είναι το λιγότερο που με νοιάζει, γιατί στο τωρινό σπίτι, η καλωδίωση είναι 100άρα, ενώ στο καινούριο, θα μπει πάνω σε κεντρικό switch, όπου αυτό θα παρέχει το GBit Lan.Για ποιο καλώδιο μιλάς ? το cat 5e ή το cat 5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 6, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Για ποιο καλώδιο μιλάς ? το cat 5e ή το cat 5 ?Δε μίλησα για καλώδιο, αλλά για καλωδίωση. Δε γνωρίζω στο υπάρχον σπίτι τι έχουν περάσει, αφού το ενοικιάζω και δεν το έχτισα εγώ. Όμως, δεν υποστηρίζει 1000αρι, γιατί απλά έχουν 6 καλώδια στο δίκτυο και τα άλλα δύο στο τηλέφωνο (διπλά πριζάκια). Στο δικό μου σπίτι, θα περαστεί Cat6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 6, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Κάτι άλλο που θυμήθηκα... Με IPv6 τι κάνουμε;Απλά κοίτα να το υποστηρίζει μιας και κάνεις την αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 6, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Απλά κοίτα να το υποστηρίζει μιας και κάνεις την αλλαγή.Δε βρίσκω να λέει κάτι πουθενά. Και στο adsl.gr, το ίδιο ρωτάνε, αλλά αναφέρουν για "μελλοντική υποστήριξη". Μπορείς όμως να βασιστείς σε κάποιο firmware update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 6, 2012 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Γιατί να μην προτιμήσεις το Netgear DGND3700 που έχει και εφ' όρου ζωής εγγύηση ?Edit : η οποία σήμερα δεν εμφανίζεται στο σαίτ του πλαισίου, δεν ξέρω αν καταργήθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 6, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Γιατί να μην προτιμήσεις το Netgear DGND3700 που έχει και εφ' όρου ζωής εγγύηση ?Γιατί έχω netgear, το οποίο πήρα για αυτό το λόγο, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος.Ειδικά με το WiFi του, το οποίο εκτός από πολύ μικρή εμβέλεια, δε δουλεύει σωστά πολλές φορές. Πχ, ενώ το internet πάει σφαίρα μέσω LAN, την ίδια στιγμή μέσω WiFi σέρνεται, φέρνει σπασμένες φωτογραφίες, δε φορτώνει σελίδες, κλπ. Ειδικά δε για το θέμα εμβέλειας, το λένε όλοι όπου έχω διαβάσει reviews. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 6, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Εγώ πάντως έχω αντίθετη άποψη για το σήμα, αφού ένα dgn200 , αν θυμάμαι καλά που έχω στο πατρικό μου, πιάνει στο δικό μου σπίτι έναν όροφο παρακάτω καλύτερα από το netfaster που δίνει η hol, που έχω στο ίδιο πάτωμα.Μπορεί να είναι ανάλογα με το router.. τί να πώ !Πάντως το cisco , κατά τα άλλα μάλλον αξίζει, και εγώ είμαι μεταξύ των δύο για αντικατάσταση του netfaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 6, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Εγώ πάντως έχω αντίθετη άποψη για το σήμα, αφού ένα dgn200 , αν θυμάμαι καλά που έχω στο πατρικό μου, πιάνει στο δικό μου σπίτι έναν όροφο παρακάτω καλύτερα από το netfaster που δίνει η hol, που έχω στο ίδιο πάτωμα.Μπορεί το 200... Το 3300 που έχω και το 3700 που διάβασα, έχουν μέτριο προς κακό WiFi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 6, 2012 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Αν και λίγο πιο ακριβό, να ρίξω στο παιχνίδι και το WD My Net N900Είναι μόνο router οπότε μέχρι να αλλάξεις πάροχο με οπτική κτλ, θα έχεις το netgear σαν modem. Δεν ξέρω αρκετά για το wd απλά μου άρεσαν τα χαρακτηριστικά. Είμαι και εγώ σε αναζήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.