morius Νοέμβριος 23, 2004 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Παιδιά το SP2 έχει βγει στο RAM εδώ και 1 μήνα :p αλλά έχω ακούσει ότι παρουσιάζει προβλήματα σε WINDOWS MAIMOY!!!!! Εγώ θα τα βάλω όταν τα βρω μαζί με τα WINDOWS!!!!!Πακέτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 23, 2004 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Παιδιά το SP2 έχει βγει στο RAM εδώ και 1 μήνα :p αλλά έχω ακούσει ότι παρουσιάζει προβλήματα σε WINDOWS MAIMOY!!!!! Εγώ θα τα βάλω όταν τα βρω μαζί με τα WINDOWS!!!!!Πακέτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 23, 2004 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Γιατι 2 ποστ το ιδιο πραγμα????BUG ειναι??? εγω παντως το παραγγειλα σημερα κ σε ελληνικο...εχω στα χερι αμου το αγγλικο αλλα δεν παιζει με ελληνικα....κλαψ!κλαψ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 24, 2004 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 14:53] Γιατι 2 ποστ το ιδιο πραγμα????BUG ειναι??? εγω παντως το παραγγειλα σημερα κ σε ελληνικο...εχω στα χερι αμου το αγγλικο αλλα δεν παιζει με ελληνικα....κλαψ!κλαψ! Αφού είναι το αγγλικό SP2 πως θα παίζει στα ελληνικά Windows XP; Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Νοέμβριος 25, 2004 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 εγω το περιμενω ακομα....και καλα τα στελνουν σε ενα μηνα...ναι stadar σου λεω..εχει περασει 1 μιση ++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 25, 2004 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes [Σήμερα, στις 13:02] εγω το περιμενω ακομα....και καλα τα στελνουν σε ενα μηνα...ναι stadar σου λεω..εχει περασει 1 μιση ++ Εγώ που τα παράγγειλα (ένα SP2 EN & ένα SP2 GR) εχθές το βράδυ Καλά θα μου έρθουν του χρόνου τα Χριστούγεννα.. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Νοέμβριος 26, 2004 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Σε μενα παντως ηρθε ενα μηνα ακριβως μετα την παραγγελια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Δεκέμβριος 3, 2004 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Σε μένα ήρθε σε 21 μέρες. Ελληνική έκδοση ΧP Home και το πέρασα όπως ήταν χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 8, 2004 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Εμένα μου τα έστειλαν πολύ γρήγορα... σήμερα τα πήρα... SP2 ελληνικό και αγγλικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 9, 2004 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Εγώ ακόμα περιμένω.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.