Shaman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2004 Περισσότερα εδώ: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx (για όσους δεν κολλάνε να δώσουν τη διεύθυνσή τους στο Bill Gates!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Αύγουστος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Το παράγγηλα. Να δούμε αν θα έρθει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Σε κανένα μήνα το νωρίτερο να το περιμένεις!!28 μέρες λέει η MS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Θέλει 28 μέρες να έρθει.Αφού δεν υπάρχει στο winupdate,θα περιμένουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Αύγουστος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Πάντως καλή κίνηση αυτη μάλιστα μας προτρέπει να το δώσουμε και σε άλλους το cd..:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Δεν αντιστάθηκα τελικά, το παρήγγειλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Παιδιά συμφέρει να το βάλω??Και οι ασυμβατότητες??Γενικά τι έξτρα(εκτός από προβλήματα) προσφέρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Ελπίζω να μην το παραδίδει η αστυνομία μετά από έλεγχο για αυθεντικότητα του χρησιμοποιούμενου λογισμικού!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Παιδιά συμφέρει να το βάλω??Και οι ασυμβατότητες??Γενικά τι έξτρα(εκτός από προβλήματα) προσφέρει? Fixes στo security κυρίως από ότι έχω ακούσει. Το είχα κατεβάσει αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα. Σιγά μην κάνω και updates στα προγράμματα. Μια χαρά είναι κι έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 26, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 03:52] Ελπίζω να μην το παραδίδει η αστυνομία μετά από έλεγχο για αυθεντικότητα του χρησιμοποιούμενου λογισμικού!!!!! μη λες τετοια θα φαμε ισοβια !! :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 26, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 :OT: Chroma παρακαηκε το αρνητικο της φωτογραφιας ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 26, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Σιγοθρα δεν παιζει τπτ με το αν πρεπει να ειναι αυθεντικα τα win ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 26, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Stefanos6 Σιγοθρα δεν παιζει τπτ με το αν πρεπει να ειναι αυθεντικα τα win ή οχι? Σίγουρα πρέπει να έχεις έγκυρο κλειδί για να το εγκαταστήσεις, είτε από web είτε από CD. Κατα τη παραγγελία συμπληρώνεις μόνο διεύθυνση πάντως.paschalia, είτε είσαι καμμένος είτε οχι.. :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 26, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αφού σίγουρα θα το βάλουν στα CD των περιοδικών (RAM, PC Magazine κλπ) γιατί να περιμένετε 1 μήνα να το στείλει η MS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 26, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams Αφού σίγουρα θα το βάλουν στα CD των περιοδικών (RAM, PC Magazine κλπ) γιατί να περιμένετε 1 μήνα να το στείλει η MS ? Εντάξει το παραδέχομαι, ήθελα να έχω κάτι αυθεντικό της microsoft... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 26, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Εντάξει το παραδέχομαι, ήθελα να έχω κάτι αυθεντικό της microsoft... :X: LOL!!...και εκτός απο το παραπάνω, πάντα να θυμάστε: Είναι τζάμπα???Είναι καλό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos-Pap Αύγουστος 26, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Παρά το γεγονός ότι το έχω το SP2, λόγω του ότι πάντα μου άρεσαν τα official προϊόντα με το εκάστοτε δισκάκι.. θα το πάρω κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 26, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 12:29] Σίγουρα πρέπει να έχεις έγκυρο κλειδί για να το εγκαταστήσεις, είτε από web είτε από CD. Κατα τη παραγγελία συμπληρώνεις μόνο διεύθυνση πάντως.paschalia, είτε είσαι καμμένος είτε οχι.. :turn: Απο τη στιγμη ομως που μπορει καποιος και κανει online updates, δε συμαινει οτι το κλειδι που εχει ειναι εγκυρο παρολο, που τα windows δεν ειναι αυθεντικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 26, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Σαφώς.. Είπα έγκυρο κλειδί, οχι νόμιμο.. Απλά το SP2 έχει και κάποιους παραπάνω περιορισμούς στα κλειδιά, όσο αναφορά τις corporate κόπιες, το γνωστό περι pid 640. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 26, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Οποτε με αυτα που μου λες ειμαι καλυμενος με το κλειδι που εχω, παρολο που το SP2 έχει και κάποιους παραπάνω περιορισμούς στα κλειδιά, όσο αναφορά τις corporate κόπιες, το γνωστό περι pid 640. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.