Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 καλησπέρα. αγόρασα πρόσφατα ενα ντακ για να αναβαθμίσω την ποιότητα ήχου στο πισι και έχει τη δυνατότητα να βγάζει σήμα σε δύο εξόδους ταυτόχρονα. αυτό το γεγονός μου είναι χρήσιμο για να χρησιμοποιώ χωρίς πολλά τραβήγματα με καλώδια και τα ηχεία και τον ενισχυτή ακουστικών ταυτόχρονα . εχω όμως μια επιφύλαξη. δεν εχω παρατηρήσει ακουστή διαφορά. εαν τα χρησιμοποιω ταυτοχρονα και ειναι ταυτοχρονα συνδεδεμένοι οι δυο έξοδοι υπάρχει απώλεια στην ποιότητα αυτών???? η μια έξοδος ειναι φονο η αλλη ειναι xlr. έχεις κανείς καμία γνώση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Νοέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 ποιο dac εχεις?η μια ειναι balanced και η αλλη unbalanced.τωρα διαφορα αναμεσα σε αυτες τις 2 δεν νομιζω οτι θα ακουσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 διαφορα στην ακουστική ποιότητα εννοώ . cambridge dac magic plus . διαβασε προσεχτικά το θεμα μου γιατι αυτο που ζητάω ειναι εξαιρετικα εξιδικευμένο. ταυτοχρονη χρηση σε δυο εξοδους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 τώρα που το ξανακουσα το απογευμα εχοντας συνδεδεμενα και τα κάλωδια της εξοδου αναλογκ αρ σε α παρατήρησα ότι η άλλη εξοδος ππου είχα σε χρήση ήταν πολύ αδύναμη και τα έβγαλα και νομίζω τώρα ότι είναι επαρκώς δυνατή . δεν είμαι σίγουρος θα το ξαναδοκιμάσω σε καποια στιγμή που θα ακούσω τα ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.