Jump to content

Format Windows 8

Grim95

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,εχθές κατέβασα τα W8 άλλα για 1 MB δεν χωράνε στα CD που έχω :suicide:

Γίνεται να τα βάλω σε έναν αδιο σκληρό που έχω και να τα κάνω boot απο εκεί ?

Γιατί το MAX usb που έχω είναι 4

Το επίσημο Windows 8 PRO EN/GR ISO της M$ είναι 2.8GB και χωράει μια χαρά σε DVD και φυσικά σε USB 4GB.

Αν έχεις αυτό, θα πρέπει να κάνεις εύκολα τη δουλειά σου. Αν το πήρες από το "θείο", απευθύνσου εκεί για οδηγίες.

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν αυτά με το φορμάτ :rofl:

Έχω άλλους 2 σκληρούς πέρα από αυτόν που έχει τα windows 1 usb kai μπόλικα CD :toomuchne

Βασικά πήγαινε στον Dinopoulos η απάντηση μου,απλός εγώ κατέβασα ενα πακ που έχει όλα τα W8 μέσα :magic:

Βασικά πήγαινε στον Dinopoulos η απάντηση μου,απλός εγώ κατέβασα ενα πακ που έχει όλα τα W8 μέσα :magic:

Κατέβασε αυτό που χρειάζεσαι τότε το οποίο χωράει και σε USB Stick 4GB αλλά και σε DVD±R.

Κατέβασε αυτό που χρειάζεσαι τότε το οποίο χωράει και σε USB Stick 4GB αλλά και σε DVD±R.

Αυτό έκανα,το θέμα μπορεί να κλειδωθεί :jester:

Γίνεται να τα βάλω σε έναν αδιο σκληρό που έχω και να τα κάνω boot απο εκεί ?

Το προβλημμα οπως καταλαβαινω δεν ειναι το dvd ουτε το usb.Θελεις να τα περασεις απευθειας στον σκληρο και να κανεις φορματ απο εκει αλλα αυτο δεν γινεται.

Καλησπέρα,έκανα το format και μετα το ρεσταρτ που κάνει ο installer bootara τον σκληρό και μου βγάζει την παύλα που αναβωσβήνει λες και είναι άδιος ο δίσκος. :suicide2:

Για δοκίμασε με κάνα FDISK ή άλλο παραπλήσιο πρόγραμμα να κάνεις active το partition που θα boot-άρει.

Aν έχεις δύο σκληρούς όταν κάνεις φορμάτ να έχεις απενεργοποιημένο τον δεύτερο. Μόνον αυτόν στον οποίο κάνεις φορμάτ θα έχεις ενεργοποιημένο. Το άλλο που μου περνάει από το μυαλό είναι μήπως τα win8 είναι "μαιμού" και κάνουν μαιμουδιές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.