fonzi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει διότι από γερμανικά...Εδώ τι περιλαμβάνει; [ame=http://www.amazon.de/gp/product/B007XCFRZ6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=AFI826QYOAX6J]One PC Aufr[/ame] Τα είδη στα κουτιά τους ή συναρμολογημένο υπολογιστή; Μεταφορικά δίνει δωρεάν όπως το αγγλικό αμαζον ή όχι;Δίνει και 30 ευρώ έκπτωση με κάποια κάρτα στο τέλος, αλλά υποθέτω θα έχει διαδικασία-μπλέξιμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Μπορώ να σε απαντήσω σε ένα ερώτημα σου, τα μεταφορικά. Με είχε χρεώσει κάπου στα 10 ευρώ για αποστολή 2 samsung 830 πριν κάτι μήνες. Το Αγγλικό δεν χρεώνει μεταφορικά με supersaver delivery για πάνω απο 20 λίρες απο ότι θυμάμαι. Ούτε εγώ ξέρω Γερμανικά φίλος τα έκανε που ήξερε, αν και τα βήματα της παραγγελίας είναι ίδια με το Αγγλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Zubehφr: Lieferung erfolgt inkl. Werkzeug-Kit, Beinhaltende Komponenten werden nicht vorgebaut, sondern einzeln geliefert αποστέλλονται στα κουτιά τους και όχι συναρμολογημενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 παντως στο γερμανικο βρηκα ρολοι που εχει 20 ευρω περιπου πιο φθηνα απο το αγγλικο.Νομιζω οτι γενικα εχει καλυτερες τιμες.Ουτε εγω ξερω γερμανικα αλλα στα βηματα δεν διαφερει απο το αγγλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 χρειάζεται να ανοιχτεί νέος λογαριασμός ή μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος αυτόν που έχει στο αγγλικό αμαζον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 με τα στοιχεία του αγγλικού κάνεις δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 τα μεταφορικά τα βγάζει στο τέλος ΠΡΙΝ πέσει η παραγγελία;(με τα free μεταφορικά του αγγλικού έχω ξεχάσει πως βγάζει τα μεταφορικά... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Νοέμβριος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 ακριβώς πριν πέσει η παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.