Jump to content

Ερώτηση για μητρική Asus P5GT41T-LX2/GB/LPT

veteranos123

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.Έχω την παραπάνω μητρική και και δεν ξέρω που συνδέω το buzzer σε αυτήν.Στο βιβλιαράκι της δεν λέει τίποτα και ούτε στην μητρική είδα κάτι.Αν γνωρίζετε που μπαίνει πείτε μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το buzzer συνηθως μπαινει σε 4pin υποδοχουλα. Τα ακριανα ειναι το +- και τα μεσαια γειωσεις.

Δεν μπορω να βρω online το manual. Εχεις καποιο Link?

Ναι αυτή είναι.Έχω φάει όλη την μητρική και δεν μπορώ να βρω πουθενά υποδοχή και ούτε στο manual λέει τίποτα.

Μήπως είναι η υποδοχή κάτω από το CD?

Επίσης στα specifications στο manual στους Internal I/O Connectors αναφέρει ξεκάθαρα 1x Internal Speaker Connectors?

κοντα στις συνδεσεις του front panel φαινεται να υπαρχει μονο για το cmos.

κατω απο το CD ειναι η υποδοχη για τον ηχο για τις μπροστινες θυρες του κουτιου.

γιαυτο ειπα οτι δεν βλεπω κατι

Τοτε δεν θα ειχει. Καποιες μητρικες δεν εχουν speaker η υποδοχη για speaker και αν χτυπαει κατι, θα χτυπησει απο την ενσωματωμενη καρτα ηχου.

Δοκιμασε να συνδεσεις ηχεια, να βγαλεις μνημες και να μπουταρεις, να δεις μηπως ακουσεις τπτ...

να εχει speaker πανω στη μητρικη και να ακουγεται απο εκει ενταξει, αλλα απο τα ηχεια δεν νομιζω!

τελικα φαινεται οτι δεν εχει φιλε μου. βγαλε ομως και μια καθαρη φωτο απο τη δικα σου απο την κατω πλευρα μηπωε το κρυβει καμια pci (η γωνια δηλαδη που παρθηκε η φωτο)

Δεν έχω καλή φωτογραφική μηχανή αλλά και στις 2 προηγούμενες μητρικές που είχα είχε υποδοχή speaker κάτι που αυτή δεν έχει.

Επίσης στα specifications στο manual στους Internal I/O Connectors αναφέρει ξεκάθαρα 1x Internal Speaker Connectors?

Το αναφέρει? αν ναι υπάρχει αν οχι δεν υπάρχει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.