veteranos123 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 Καλημέρα.Έχω την παραπάνω μητρική και και δεν ξέρω που συνδέω το buzzer σε αυτήν.Στο βιβλιαράκι της δεν λέει τίποτα και ούτε στην μητρική είδα κάτι.Αν γνωρίζετε που μπαίνει πείτε μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Το buzzer συνηθως μπαινει σε 4pin υποδοχουλα. Τα ακριανα ειναι το +- και τα μεσαια γειωσεις. Δεν μπορω να βρω online το manual. Εχεις καποιο Link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Νοέμβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Δυστυχώς δεν βρίσκω και εγώ κάτι αλλά το έχω το βιβλιαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Δεν μπορω να βρω και καμια καλη φωτο κιολας, μπας και βγαλω ακρη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Νοέμβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Θες να σου ανεβάσω καμιά φωτο από το βιβλιαράκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Νοέμβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Μήπως, αριστερά κάτω από την δεύτερη PCI; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Νοέμβριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 ^ ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Ναι, γιατι το λεει κιολας. 'SPEAKER'....Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Νοέμβριος 5, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Εμένα είναι διαφορετικό.Και κάτω από την 2pci έχει μια υποδοχή που λέγεται cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkaras Νοέμβριος 6, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 την φωτογραφια την βρηκα http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_asustek/116548_3159_draft.jpg πρεπει να ειναι αυτη η μητρικη σου. manual δεν βρηκα. ουτε και υην υποδοχη για το speaker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Νοέμβριος 6, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Ναι αυτή είναι.Έχω φάει όλη την μητρική και δεν μπορώ να βρω πουθενά υποδοχή και ούτε στο manual λέει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 6, 2012 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Μήπως είναι η υποδοχή κάτω από το CD?Επίσης στα specifications στο manual στους Internal I/O Connectors αναφέρει ξεκάθαρα 1x Internal Speaker Connectors? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 ΑΝ υπαρχει, θα ειναι κοντα στις συνδεσεις του front panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkaras Νοέμβριος 6, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 κοντα στις συνδεσεις του front panel φαινεται να υπαρχει μονο για το cmos.κατω απο το CD ειναι η υποδοχη για τον ηχο για τις μπροστινες θυρες του κουτιου.γιαυτο ειπα οτι δεν βλεπω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2012 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Τοτε δεν θα ειχει. Καποιες μητρικες δεν εχουν speaker η υποδοχη για speaker και αν χτυπαει κατι, θα χτυπησει απο την ενσωματωμενη καρτα ηχου. Δοκιμασε να συνδεσεις ηχεια, να βγαλεις μνημες και να μπουταρεις, να δεις μηπως ακουσεις τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Νοέμβριος 6, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Θα δοκιμασω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Νοέμβριος 6, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 τσου δεν άκουσα τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkaras Νοέμβριος 6, 2012 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 να εχει speaker πανω στη μητρικη και να ακουγεται απο εκει ενταξει, αλλα απο τα ηχεια δεν νομιζω!τελικα φαινεται οτι δεν εχει φιλε μου. βγαλε ομως και μια καθαρη φωτο απο τη δικα σου απο την κατω πλευρα μηπωε το κρυβει καμια pci (η γωνια δηλαδη που παρθηκε η φωτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Νοέμβριος 6, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Δεν έχω καλή φωτογραφική μηχανή αλλά και στις 2 προηγούμενες μητρικές που είχα είχε υποδοχή speaker κάτι που αυτή δεν έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 6, 2012 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Επίσης στα specifications στο manual στους Internal I/O Connectors αναφέρει ξεκάθαρα 1x Internal Speaker Connectors?Το αναφέρει? αν ναι υπάρχει αν οχι δεν υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.