Occultist Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 Εγκατέστησα πρόσφατα τη νέα έκδοση firefox και βλέπω ότι οι καρτέλες αυτήν τη φορά είναι πάνω από τα πλήκτρα πλοήγησης, αντί για κάτω όπως συνήθως. Αυτό είναι θέμα πιθανού λανθασμένου χειρισμού χρήστη ή όντως το αλλάξανε στο firefox αυτήν τη φορά; Διορθώνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Νοέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Γράψε στη γραμμή διευθύνσεων, about:config Ψάξε για browser.tabs.on.top και γύρνα το σε false.. Επίσης για ποιο λόγο δε σε βολεύει να είναι πάνω οι καρτέλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Δεν βρίσκει καμία τέτοια καταχώρηση...Και υπόψιν, θέλω οι καρτέλες να είναι κάτω από τα πλήκτρα και όχι κάτω από το περιεχόμενο της σελίδας...Στο tab mix plus πάντως, επίσης δεν υπάρχει κάτι που θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 στο μενού -> επιλογές -> καρτέλες στο πάνω μέροςτο παράξενο είναι σε άλλο πισί, ίδια έκδοση, δεν μου το εμφάνιζε το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Νοέμβριος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Δεν βρίσκει καμία τέτοια καταχώρηση...Και υπόψιν, θέλω οι καρτέλες να είναι κάτω από τα πλήκτρα και όχι κάτω από το περιεχόμενο της σελίδας...Στο tab mix plus πάντως, επίσης δεν υπάρχει κάτι που θα βοηθούσε.Έκανα λάθος είναι browser.tabs.ontop...Xωρίς τελεία ανάμεσα σε on και top που έβαλα πριν..[MENTION=4080]darien[/MENTION] Η επιλογή από το μενού δεν υπάρχει σε μένα πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 6, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 ΟΚ, λειτούργησε. Ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα ήθελα Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Νοέμβριος 6, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Η επιλογή από το μενού εχει αφαιρεθει οριστικα. Μονο από το about:config πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.