nikolasr200 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2012 καλησπέρα παιδιά..έχω ένα ups riello με το οποίο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..τόσο με τα windows7 αλλά πολύ περισσότερο με τα windows8 έχω συνέχεια μηνύματα communication is lostη επικοινωνία γίνεται μέσω σειριακής θύρας ..αν βοηθάει καθόλου, όσο το είχα με windows7 το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο αν έπεφτε σε αδράνεια ο υπολογιστής και τον επανέφερα στη συνέχεια, ωστόσο με τα windows8 γίνεται πολύ πιο συχνά..η σειριακή θύρα προστέθηκε επιπλέον στην μητρική (gigabyte 990xa-ud3)δεν ξέρω αν φταίνει οι ρυθμίσεις της σειριακής ή κάτι άλλο..
TifoziF1 Νοέμβριος 5, 2012 #2 Νοέμβριος 5, 2012 Για κοίτα μία τα power saving settings της θύρας/συσκευής, μήπως έχει κάποια ιδιότητα του στυλ "Αllow computer to turn of this device to save power" ενεργοποιημένη.
nikolasr200 Νοέμβριος 5, 2012 Author #3 Νοέμβριος 5, 2012 όχι δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή..
nikolasr200 Νοέμβριος 8, 2012 Author #4 Νοέμβριος 8, 2012 μου κάνει εντύπωση πως γενικά δεν βρίσκω ιδιαίτερες αναφορές για το συγκεκριμένο ups και το λογισμικό :Sπάντως δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται σε ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.