made in china Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2012 Παιδια καλησπερα.Εχω μια gtx670 οπως λεει και το τιτλος.Ειναι της evga ftw με το pcb της 680.Θελω λοιπον να της κανω overclock με το παραπανω προγραμμα(msi afterburner).Το κακο ειναι οτι ενω της βαζω να αλλαξει ρευμα, δηλαδη το ανεβαζω λιγο, αυτο μενει οπω ειναι default.Αυτο το καταλαβαινω γιατι το βλεπω στο monitoring που χει στο πλαι το προγραμμα!Το ιδιο συμβαινει και με το precision της evga.Ξερει κανεις τι παιζει? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Έτρεξες κάποια 3d εφαρμογή και είδες να μην ανεβαίνει ή απλά με την αλλαγή κατευθείαν βλέπεις ότι μένει σταθερή η τάση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Νοέμβριος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Το voltage στο Kepler είναι κλειδωμένο, δεν μπορείς να το πειράξεις τουλάχιστον χωρίς κάποιο modding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Νοέμβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 ^^To αυτο.Η μοναδικη μεχρι στιγμης που σου επιτρεπει να αλλαξεις τα vold στην σειρα kepler ειναι η msi 680 lightning Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Νοέμβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Μαλιστα.Το googlαρα αλλα δεν το ειδα πουθενα αυτο...και εσπαγα το κεφαλι μου!Ευχαριστω για τη βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Θα μπορούσες όμως να περάσεις άλλο bios και να ανέβουν τα stok & boost clocks καθώς και η τάση λίγο.Οπότε θα είναι σαν να κλοκάρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Νοέμβριος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Βρηκα ενα βιντεακι στο youtube που ενας τυπος το κανει με τη δικη μου καρτα.Αλλα ειναι λιγο περιεργο.Με τις ati(που ειχα παλιοτερα) ηταν ευκολοτερο...anyway καποια στιγμη θα το δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Νοέμβριος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Έβγαλε η evga οfficial bios που να ανεβάζει την τάση της κάρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Νοέμβριος 5, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Μπα δεν νομιζω...εγω εχω το τελευταιο και δεν κανει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.