Jump to content

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

periklis

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΕΡΦΑΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ AD-AWARE , ΣΒΗΣΑΜΕ ΤΑ COOKIES, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ INTERNET THN ΠΕΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ PROGRAM FILES (ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

το ad-aware απέτυχε επανειλημένα να μου αφαιρέσει διάφορες start pages...

δοκιμάστε αυτό http://www.majorgeeks.com/download.php?det=2471

καλό θα είναι να κάνετε και απανωτά search και μετά fix για scripts που επιμένουν.

επίσης υπάρχουν σελίδες που ανάλογα την περίπτωση, αναφέρεται ποιο registry key προκαλεί τη ζημιά...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:03]

το ad-aware απέτυχε επανειλημένα να μου αφαιρέσει διάφορες start pages...

δοκιμάστε αυτό http://www.majorgeeks.com/download.php?det=2471

καλό θα είναι να κάνετε και απανωτά search και μετά fix για scripts που επιμένουν.

επίσης υπάρχουν σελίδες που ανάλογα την περίπτωση, αναφέρεται ποιο registry key προκαλεί τη ζημιά...

majorgeeks rulezzzz:nerd: :worship: :hehe:

και συμπληρωματικα Spybot S&D 1.3 rulezzz too...

ειδικα η εφαρμοφη -Spybot SD Resident-

που σε ενημερωνει και ζητα επιβεβαιωση πριν απο καθε καταχωρηση ή αλλαγη στην registry...

στην αρχη φαινεται λιγο ενοχλητικο ειδικα οταν εγκαθιστας προγραμματα & Drivers

αλλα οταν στα καλα καθουμενα εκει που απλα σερφαρεις σε ενημερωνει οτι προκειται να γινει η ταδε καταχωρηση ,

καταλαβαινεις οτι αξιζει τον κοπο...:T:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

και συμπληρωματικα Spybot S&D 1.3 rulezzz too...

ειδικα η εφαρμοφη -Spybot SD Resident-

που σε ενημερωνει και ζητα επιβεβαιωση πριν απο καθε καταχωρηση ή αλλαγη στην registry...

στην αρχη φαινεται λιγο ενοχλητικο ειδικα οταν εγκαθιστας προγραμματα & Drivers

αλλα οταν στα καλα καθουμενα εκει που απλα σερφαρεις σε ενημερωνει οτι προκειται να γινει η ταδε καταχωρηση ,

καταλαβαινεις οτι αξιζει τον κοπο...:T:

συμφωνώ το καλύτερο και είναι και τσάμπα πήγεναι στο www.downloads.com και κάνε ένα search θα το βρείς εκεί

Καλό το spybot S&D 1.3 δεν λέω αλλά το Spy Sweeper 3 είναι καλύτερο. www,webroot.com

Παρέχεi registry-memory , favorites shield, home page, hijack, cookies, messenger , start up shield.

Δεν περνάει κουνούπι χωρίς να σε ρωτήσει. Εχω να βρω spies στον υπολογιστή μου κανα τριμηνο. Φυσικά είναι σπαστικό λίγο όταν εγκαθιστάς εφαρμογές, drivers ακόμα κια όταν κάνεις αλλαγές στa favorites η πειράζεις τις ρυθμίσεις του ie αλλά αξίζειτον κόπο

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:02]

κοίτα και απλά αν έχει μείνει σαν αρχική σελίδα

Και εγώ αυτό θα σου έλεγα να ελέγξεις πρώτα-πρώτα.

Για Μ$ Ιντερνετ Εξπλορερ Tools->Internet Options->Στο πεδιο adress (Home Page) βάλε μια σελίδα της επιλογής σου.

Μετά απο αυτό τρέξε και το Spysweeper και όλα καλά... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.