ison Δεκέμβριος 28, 2004 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 17:15] Όντως ωραίο παιχνιδάκι.....γενικά η amiga είχε πολύ γ@μάτα παιχνιδάκια...πριν μια βδομάδα την κατέβασα απο το πατάρι μου και την ξανασύνδεσα...ποιά έχεις;;Εγώ έχω την 500άρα με 604 δισκέτες...προχτές έπαιζα το HQ Chase, το Test Drive 2 και το Agony...θυμήθηκα παλιές καλές στιγμές.... :laughing: Αστα ρε φιλε εκανα την μ@μακια και εδωσα την amiga 600 που ειχα ΜΑΖΙ με το μονιτορ το εγχρωμο το 1084s 2ο φλοπυ, σκληρο 40 mb και επεκτασης μνήμης που πηγαινε στο 1mb. Ολα αυτα για να παρω το playstation οταν είχε πρωτοβγει. 120000 δρχ το 1995.Το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου το εχω χιλιομετανιωσει.Εδωσα και 500 δισκετες γεματες παιχνιδια. Αν θυμαμασαι η 600 ειχε και εξοδο Tv out!!! σε rca.Αλλη φαση. Τι να πω...και να φανταστεις το play το αλλαξα 4 φορες μεσα στην εγγυηση του.Τα πρωτα μοντελα υπερθερμαινονταν και χαλαγαν το μηχανισμο αναγνωσης. Αστα σου λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 28, 2004 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Χε!Το ίδιο monitor θα είχαμε!Απο ram το δικό μου είναι 512ΚΒ,2ο floppy δεν είχα αλλά αντέγραφα με μία δισκέτα που κρατούσε στη μνήμη προσορινά και μετά την μετέφερε στην άλλη,ποντιακές πατέντες δηλαδή....άστα.TV-out δεν έχει αλλά δεν με χαλάει η οθόνη...άντε με το καλό να βρεις κανα μεταχειρισμένο να πάρεις και σου δίνω ότι παιχνιδάκι θες! :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 29, 2004 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Χε!Το ίδιο monitor θα είχαμε!Απο ram το δικό μου είναι 512ΚΒ,2ο floppy δεν είχα αλλά αντέγραφα με μία δισκέτα που κρατούσε στη μνήμη προσορινά και μετά την μετέφερε στην άλλη,ποντιακές πατέντες δηλαδή....άστα.TV-out δεν έχει αλλά δεν με χαλάει η οθόνη...άντε με το καλό να βρεις κανα μεταχειρισμένο να πάρεις και σου δίνω ότι παιχνιδάκι θες! :flower: :flower: :flower: Τι μου θυμισες τωρα το φοβερο και τρομερο X-copy.Που σου εδιχνε και πιθανα bad tracks στην δισκετα.Και κατι κουτακια να γεμιζουν .....αυτο μαλλον θα λες. Μαλλον σε καμια amiga 1200 θα πηγαινα τωρα αλλα ελα που εχω κολλημα με τα μεταχειρισμενα. Να φανταστεις στην δικια μου μεχρι και τα πλαστικα του κουτιου της ειχα κρατησει.Οταν την εβαλα για να την στειλω(κλαψ) εμοιαζε σαν καινιυργια μεσα στο κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 30, 2004 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ison [Χθες, στις 04:44] Τι μου θυμισες τωρα το φοβερο και τρομερο X-copy.Που σου εδιχνε και πιθανα bad tracks στην δισκετα.Και κατι κουτακια να γεμιζουν .....αυτο μαλλον θα λες. Μαλλον σε καμια amiga 1200 θα πηγαινα τωρα αλλα ελα που εχω κολλημα με τα μεταχειρισμενα. Να φανταστεις στην δικια μου μεχρι και τα πλαστικα του κουτιου της ειχα κρατησει.Οταν την εβαλα για να την στειλω(κλαψ) εμοιαζε σαν καινιυργια μεσα στο κουτι. Ναι το X-Copy είναι.....πολύ καλό γι'αυτούς που δεν είχαν δεύτερο floppy...βάλε-βγάλε δισκέτα 2-3 φορές(συγκηνιτικές στιγμές:cry: ).Μην κολλάς στα μεταχειρισμένα....οτι έχω πάρει πάντως δεν έχει πρόβλημα....εγώ το χαρτοκούτι δεν το έχω αλλά έχω τα βιβλιαράκια της,τις αρχικές δισκέτες με το Workbench και οδηγίες απο γνήσια παιχνίδια και προγράμματα...’σχετο αλλά έχεις παίξει το sinοbi karate;;Τρομερό παιχνίδι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 30, 2004 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Μπορει και ναι αλλα δεν το θυμαμαι σαν τιτλο.Το παιχνιδι παντως που ειχα λιωσει(ειχα και ενα joystick ελληνικης κατασκευης το pacman το θυμασαι? μεταλλικη βαση με μοχλο απο coin ops και με ενα!! κουμπι) ηταν το mortal combat 2.Μαλιστα θυμαμαι οτι για να το παιξεις επρεπε να εχεις ωποσδηποτε 2 floppy.Το σκληρο να σου πω την αμαρτια μου ποτε δεν το δουλεψα λογω περιορισμενων γνωσεων τοτε.Να σου πω και την αληθεια ακομα δεν ξερω αν μπορουσα να κανω Install παιχνιδια με πολλες δισκετες πχ indiana jones and the fate of atlantis ειχε αν θυμαμαι καλα 12 δισκετες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 17, 2005 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 FALLOUT2 τρελο παιγνιδι.PRINCE OF PERsIA 2 επισης τρελο εχει απειρους συνδυασμους κινησεων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 17, 2005 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 UFO ENEMY UNKNOWN.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 ATLANTIS COUNTER STRIKE WARCRAFTRIVENKAI OLA TA RESIDENT EVIL !!!!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιανουάριος 17, 2005 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Final Fantasy 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 17, 2005 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Metal Gear Solidτο παιχνίδι ήταν κορυφή..Παλίο μεν αλλά ποιότητα τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 17, 2005 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Κι εγώ metal gear(όλη την σειρά) Τέλειο παιχνίδι.:worship: :worship: Τώρα περιμένω και το τρίτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Ιανουάριος 18, 2005 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Χιλιάδες ώρες τα 3 τελευταία χρονια,σε 3 internet cafe, σε 250 διαφορετικούς υπολογιστές, σε 7 διαφορετικά mouse και 3 διαφορετικά keyboard. Το όνομα του..... Medal of Honor ΑΑ - SH!!!! :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Σε αυτό το game μου δόθηκε και αυτό το Nick name. [eXp]Undert@ker|GR| Το καλο με αυτό το game είναι ότι ενώ έχουν κυκλοφορήσει αρκετά νέα games FPS ακόμα έχει τους Fan (κολλημένους όπως εμενα)που διατηρούν clan και servers για Multiplayer στο internet. www.greekclans.com eXp Clan :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιανουάριος 20, 2005 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 ολη η σειρα sonic απο το game gear μεχρι και τωρα στο pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Ιανουάριος 20, 2005 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 QUAKE 3 ARENA,UT 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακις 64 Ιανουάριος 22, 2005 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 NbA live 2005:T: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακις 64 Ιανουάριος 22, 2005 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 NBA live 2005 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Ιανουάριος 22, 2005 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Baldur's Gate 2 , πάρα πολύ καλοφτιαγμένο , ενδιαφέρουσα πλοκή και ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Μαζί με το expansion του , πρέπει να μου έφαγε 3-4 μήνες απ' την ζωή μου.Για την δεύτερη θέση σκοτώνονται τα Knights of the old Republic και Plentscape : Torment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιανουάριος 24, 2005 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Επειδή ως "το καλύτερο παιχνίδι" ορίζω αυτό που έχω λυώσει, ανεξαρτήτως εποχής και τεχνολογίας (ακόμα και για όταν βγήκε), η σειρά είναι η ακόλουθη:1) DOOM (1+2) - Ό,τι και να πω θα είναι λίγο...2) Celtics vs Lakers and the NBA playoffs (ω ναι!!!)3) Warcraft II (Ατελείωτο LAN, πριν γίνουν της μόδας τα Internet Cafes)-) Starcraft - Το καλύτερο RTS όλων των εποχών, φυσική συνέχεια του Warcraft II4) Pirates! (Ευχαριστούμε Sid Meier για την επανέκδοση!)Θέσεις στη λίστα διεκδικούν επάξια τα Battlefield 1942 και Need for Speed Underground 2 αλλά ακόμα... τεστάρονται!!!Κορυφαίο και το Half Life, αλλά το πολύ-πολύ να το παίξεις 2 φορές - δεν έπαιξα Counterstrike!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Ιανουάριος 24, 2005 #179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 MAX PAYNE 2TOMB RAIDER 2 σε playstationAGE OF EMPIRES 2 (ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)!!!!!!!!!!!!!!!:jump1: HALF-LIFE 2:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 24, 2005 #180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 δεν έπαιξα Counterstrike!:banging: μεγαλο σου λαθος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.