Jump to content

Ποιο θεωρειτε το καλυτερο παιχνιδι που εχετε παιξει ποτε?(γενικα)

xylokastro

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

αν οχι σε κατηγοριες τοτε σιγουρα θα πρεπει να χωριστει σε pc games, ps2 κλπ γιατι διαφορετικα δεν εχει κανενα νοημα το τι θεωρει κανεις καλυτερο παιχνιδι γενικα ...εγω πχ απο xbox δεν ξερω σχεδον κανενα παιχνιδι ουτε και με ενδιαφερει να μαθω ποιο ειναι το αγαπημενο των περισσοτερων ... αντιθετα για pc θα με ενδιεφερε γιατι ισως καποια δεν τα εχω παιξει και θα ηταν ευκαιρια να τα δοκιμασω :)

ρε παιδιά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παιχνίδια τότε και τώρα...

Τώρα είναι ένα show γραφικών και ήχου και τότε ήταν πραγματικά παιχνίδι.

Όταν βλέπουμε ας πούμε παιδιά ψηφίζουν ότι το καλύτερο παιχνίδι έιναι το DIABLO 2 και το ΗΑLF LIFE φανταστήτε ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ. Οι παλιοί ήμασταν τελικά οι ΤΥΧΕΡΟΙ κοθότι προλάβαμε τα computer games στην ΑΓΝΗ μορφή τους.

now its time to ...ΚΙCK OFF!!! πρίν λίγο το έπαιζα.:banging:

ok θα πω λοιπον Loom,Bards Tale 1,2,3(Ποσες μερες ,ωρες μαλλον χρονια δεν περπατησαμε τους δρομους της Skara Brae,αχχ :magic: )και Morrowind ολη η σειρα.

Αντε και εna τελευταιο Planeskape Torment ,το κορυφαιο στο ειδος του

Υ.Γ ...ε και η σειρα Myst βεβαια ε

Δεν μπορώ να διαλέξω. Με χρονολογική σειρά βάζω τα εξής:

Karnov Amstrad 6128

Target renegade Amstrand 6128

Doom 1&2

C&C red alert 1

Half life 1

Zelda Game boy, Snes, N64

AVP 1&2, το καφέ σωβρακάκι που λέγαμε

Deus ex 1!!!!!!!!!!

Diablo II & expansion

Nolf 1&2

SOF 1&2

To Top για εμένα Deus ex 1!!!!!!!!!!. Απλά απίστευτο. Σενάριο, ήχος, ελευθερία κινήσεων, επιλογής σεναρίου, έπιανες σχεδόν τα πάντα. Λίγο βαρύ μόνο

Lol @Βασίλης

@ snips

Κορυφαίο αλλά δεν νομίζω να είχα την υπομονή να το παίξω. Το έπαιζε ένας φίλος μου πάρα πολύ και είχα τρομάξει πολύ. Γενικά όμως μου την σπάνε τα παιχνίδια μου σου δίνουν ΑΜΜΟ με το γραμμάριο

Ατελειώτες ώρες είχα ρίξει στο Μetroid (snes) το 1994

Με διαφορά το Καλύτερο console action της εποχής του.

Επίσης κορυφαία παιχνίδια που είχα λιωσει

τα Zelda(nes,Snes,N64)

Grim Fandago (ΚΟΡΥΦΗ)

Broken Sword 1

Mario Party 3 (Τρελό γέλιο με την παρέα)

Resident evil 1(ακόμα δεν έχω ξεχάσει τα σκυλιά που πετάγονται απο τους πίνακες και την φράση στην αρχή "Barry, where's Barry)

Dino Crisis 1(το οποίο παρεπιπτόντως δεν έχω τερματίσει, το παρατησα λιγο πριν το τέλος)

και ο άρχοντας των σπόρ PRO EVOLUTION SOCCER

Υστερογραφο: Θα περιελάμβανα και τα Final Fantasy 7 και 8 αν ήταν λίγο πιο δύσκολα.Μόνο οι μάχες με τα όπλα άξιζαν!!!!!!!

All time πρεπει να πω το Half-Life 1 μαζι με Grim Fandango. Σιγουρα πρωτα αυτα τα 2.

Μετα "παιζει" η δουλεια αλλα σιγουρα σε εποχες AMIGA. dungeon master/captive, (τα monkey island series τα επαιξα σε pc αρκετα χρονια μετα την κυκλοφορια τους).

Απο arcade ελιωνα με supercars 2 και το Nitro της psygnosis περισσοτερο. Φυσικα θα μπορουσα να πω καμμια 10αρια ακομα τουλαχιστον...

age of empires το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την προστίμου Αποστόλη .από τότε κατάλαβα ότι έχω έφεση στα στρατηγικής μετά τα όλα ήρθαν μόνα τους commantos (behind enemy lines) βίβλος για αυτούς που ξέρουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.