Crazy-Heart Δεκέμβριος 12, 2004 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Jak & Daxter (το 1ο) στο PS2. καταπληκτικά γραφικά, απίστευτο concept και πολύ διασκεδαστικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 12, 2004 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Gran Turismo 3(PS2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Ηeroes of might and magic 2&3(Pc)Diablo 2(pc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Δεκέμβριος 12, 2004 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Δυσκολη ερωτηση ,πρεπει να μπουν κατηγοριες,τι λετε κανουμε μια ψηφορια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Δεκέμβριος 13, 2004 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Elastomania (χεχε)πολλες ωρες και Sims... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 13, 2004 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 αν οχι σε κατηγοριες τοτε σιγουρα θα πρεπει να χωριστει σε pc games, ps2 κλπ γιατι διαφορετικα δεν εχει κανενα νοημα το τι θεωρει κανεις καλυτερο παιχνιδι γενικα ...εγω πχ απο xbox δεν ξερω σχεδον κανενα παιχνιδι ουτε και με ενδιαφερει να μαθω ποιο ειναι το αγαπημενο των περισσοτερων ... αντιθετα για pc θα με ενδιεφερε γιατι ισως καποια δεν τα εχω παιξει και θα ηταν ευκαιρια να τα δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Δεκέμβριος 13, 2004 #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Monkey Island 1 (floppy edition) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 13, 2004 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από X-kyramas Monkey Island 1 (floppy edition) Αυτα ηταν παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 13, 2004 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ρε παιδιά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παιχνίδια τότε και τώρα...Τώρα είναι ένα show γραφικών και ήχου και τότε ήταν πραγματικά παιχνίδι. Όταν βλέπουμε ας πούμε παιδιά ψηφίζουν ότι το καλύτερο παιχνίδι έιναι το DIABLO 2 και το ΗΑLF LIFE φανταστήτε ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ. Οι παλιοί ήμασταν τελικά οι ΤΥΧΕΡΟΙ κοθότι προλάβαμε τα computer games στην ΑΓΝΗ μορφή τους.now its time to ...ΚΙCK OFF!!! πρίν λίγο το έπαιζα.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Δεκέμβριος 13, 2004 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ok θα πω λοιπον Loom,Bards Tale 1,2,3(Ποσες μερες ,ωρες μαλλον χρονια δεν περπατησαμε τους δρομους της Skara Brae,αχχ :magic: )και Morrowind ολη η σειρα.Αντε και εna τελευταιο Planeskape Torment ,το κορυφαιο στο ειδος τουΥ.Γ ...ε και η σειρα Myst βεβαια ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 13, 2004 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 rtcw il-2 sturmovic operation flashpoint medal of honour call of duty arkanoid Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Δεκέμβριος 13, 2004 #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 MOONSTONE στην Amiga 500 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 13, 2004 #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Μάρεσε πάρα πολύ το ZELDA το KILLER INSTICT ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ αν και δε μπορω να το βρω πλεον ....HALF LIFE 2 όσο παίζω τόσο πορώνομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 13, 2004 #134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Δεν μπορώ να διαλέξω. Με χρονολογική σειρά βάζω τα εξής:Karnov Amstrad 6128Target renegade Amstrand 6128Doom 1&2C&C red alert 1Half life 1Zelda Game boy, Snes, N64AVP 1&2, το καφέ σωβρακάκι που λέγαμεDeus ex 1!!!!!!!!!!Diablo II & expansionNolf 1&2SOF 1&2To Top για εμένα Deus ex 1!!!!!!!!!!. Απλά απίστευτο. Σενάριο, ήχος, ελευθερία κινήσεων, επιλογής σεναρίου, έπιανες σχεδόν τα πάντα. Λίγο βαρύ μόνοLol @Βασίλης@ snipsΚορυφαίο αλλά δεν νομίζω να είχα την υπομονή να το παίξω. Το έπαιζε ένας φίλος μου πάρα πολύ και είχα τρομάξει πολύ. Γενικά όμως μου την σπάνε τα παιχνίδια μου σου δίνουν ΑΜΜΟ με το γραμμάριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Δεκέμβριος 13, 2004 #135 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Ατελειώτες ώρες είχα ρίξει στο Μetroid (snes) το 1994Με διαφορά το Καλύτερο console action της εποχής του.Επίσης κορυφαία παιχνίδια που είχα λιωσει τα Zelda(nes,Snes,N64)Grim Fandago (ΚΟΡΥΦΗ)Broken Sword 1Mario Party 3 (Τρελό γέλιο με την παρέα)Resident evil 1(ακόμα δεν έχω ξεχάσει τα σκυλιά που πετάγονται απο τους πίνακες και την φράση στην αρχή "Barry, where's Barry)Dino Crisis 1(το οποίο παρεπιπτόντως δεν έχω τερματίσει, το παρατησα λιγο πριν το τέλος)και ο άρχοντας των σπόρ PRO EVOLUTION SOCCER Υστερογραφο: Θα περιελάμβανα και τα Final Fantasy 7 και 8 αν ήταν λίγο πιο δύσκολα.Μόνο οι μάχες με τα όπλα άξιζαν!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 13, 2004 #136 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 All time πρεπει να πω το Half-Life 1 μαζι με Grim Fandango. Σιγουρα πρωτα αυτα τα 2.Μετα "παιζει" η δουλεια αλλα σιγουρα σε εποχες AMIGA. dungeon master/captive, (τα monkey island series τα επαιξα σε pc αρκετα χρονια μετα την κυκλοφορια τους).Απο arcade ελιωνα με supercars 2 και το Nitro της psygnosis περισσοτερο. Φυσικα θα μπορουσα να πω καμμια 10αρια ακομα τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 13, 2004 #137 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Warcraft II:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Δεκέμβριος 13, 2004 #138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 age of empires το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την προστίμου Αποστόλη .από τότε κατάλαβα ότι έχω έφεση στα στρατηγικής μετά τα όλα ήρθαν μόνα τους commantos (behind enemy lines) βίβλος για αυτούς που ξέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 14, 2004 #139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Lands of Lore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 18, 2004 #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 MafiaGta Vice City γενικά όλη η σειράMad Doctor (Commodore 64)One On One (Commodore 64) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.