Jump to content

Ποιο θεωρειτε το καλυτερο παιχνιδι που εχετε παιξει ποτε?(γενικα)

xylokastro

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ison

2)Resident evil ΟΛΑ(η σκηνη με τα σκυλια στο πρωτο που πεταγονται στο ξαφνικο απο τα τζαμια ηταν αιτιο αλλαγης της αποχρωσης του εσωροχου μου απο ασπρο σε απαλο καφε!!)

Πωωωωωωωωω τι μου θύμισες! Η περιγραφή σου δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη :hehe:

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Εγω θα αντεξω και θα πω ενα μονο που θεωρω οτι εκανε την μεγαλυτερη τομη στον χωρο του..(Κατα την γνωμη μου φυσικα...)

Soldier Of Fortune

Νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα...Το εχω βαλει-βγαλει σε καθε format σχεδον....

Παραλιγο να το τερματισω μονο με μαχαιρι:laughing:

υ.γ..Για ευνοητους λογους δεν θα αναφερω ποδοσφαιρα...Με καλυψε παντως ο Kallileo...:D

τωρα που το ξανασκεφτομαι, το πιο μεγαλο κολλημα ηταν το πρωτο homeworld. απειρες ωρες με κλειστα πατζουρια, ποτέ δεν ηξερα αν ειναι νυχτα η μερα, και το καλυτερο soundtrack που ακουσα ποτε για παιχνιδι.

Αρχική απάντηση από DJD

Πωωωωωωωωω τι μου θύμισες! Η περιγραφή σου δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη :hehe:

Πραγματικα αυτο και το silent hill ειναι απο τα παιχνιδια τα οποια αν τα παιζεις βραδυ μονος ειναι καλυτερα και απο θριλερ...και ανεβαζουν και τις πωλησεις εσωρουχων εκτος και αν παιζεις πανω σε καθικακι!!

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 17:41]

Final Fantasy7 RULEZZZ!!!Κορυφή για κονσολο RPG και πολύ ανώτερο των FF8+9

Εξαρταται πιο θα παιξεις πρωτο... το εχω μελετησει το θεμα . Εγω που επαιξα πρωτο το 9 μου αρεσει πιο πολυ απο τα αλλα. Παντως αυτοι οι γιαπωνεζοι που τα βρισκουν τετοια σεναρια??

οτιδηποτε επαιξα επι εποχης amiga....αλλη φαση τοτε,οπως και τωρα φυσικα με τα φανταχτερα γραφικα 3d Κλπ....ωστοσο,εκεινη η εποχη ηταν το μεγαλο κολλημα..shadow of the beast,north and south,agony,turrican,xenon,gods,kick off,lemmings.....η λιστα ειναι ατελειωτη.απο τα παιχνιδια που εχω παιξει σε pc μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση το max payne,ξεχωριστο απο καθε αποψη.επισης αγαπημενα τα soldier of fortune και ολα τα need for speed :) ααα kai to starcraft,μη ξεχνιομαστε.. ;)

TOP seven

1)Arkanoid απλά κορυφαίο, απ'τα πρώτα που έπαιξα ποτέ και αξέχαστο!

2)Myst 1. Μου πήρε 1 χρόνο χωρίς λύσεις κλπ...

3)Gabriel Knight 2, απ'τις καλύτερες μουσικές επενδύσεις σε παιχνίδι, o Robert Holmes

είχε δώσει ρέστα, ειδικά στην εισαγωγή και στην όπερα στο τέλος.

4)Tetris στο gameboy!

5)DOOM2, το απόλυτο FPS. μόνο το unreal tournament το ψιλοπιάνει.

6)ραλάκια υπάρχει για pc: NFS1se,2,3,4,5,6,7, colin1,2,3,4 ,

7)starcraft

και πάρα πολλά άλλα.

ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω 1. Πάντως τα 5 πρώτα ξεχωρίζουν!

1) pro evolution3 ps2

2)C&C Generals pc

Αυτα τα παιχνιδια μηλαμε εχουν φαει τρελο λιωσιμο....

Αφηστε που με το Pro evolution εxoυν γινει κατι τρελοι τσακωμοι!!! Τετοια πορωση!!

:banging: :banging:

Αντε να κάνω και εγω μια προχειρη λίστα.

Might and magic 6

Gabriel Knight 1&2

Doom 1&2

Fallout1&2

Baldur's Gate 1&2 (to 2 λιγο καλύτερο)

Quest for glory 4

Gothik

Heroes of might and magik 2&3

Age of empires 2

street fighter 2 και alpha 3

Starcraft

Βέβαια το πιο περίπλοκο παιχνίδι είναι οι γυναίκες. Πάνω που νόμιζες ότι κοντεύεις να το τερματίσεις σου δίνουν μια και στα κάνουν όλα λαμπόγυαλο...:cry: :confused: :...: :TD: :giveup: :help::rip::wall:

(1) Silent Hill (κορυφη για Thriller). Εγω που δεν τρομαζω ευκολα και τα thriller ειναι τροπος ζωης για μενα, οταν το επαιζα σε PS1 νυχτα με ολα τα φωτα σβηστα και ηχο απο το Home Cinema, ειχα λερωσει αρκετες φορες τον καναπε του σαλονιου μου.

(2) Day of the tentacle (αψογο για τη χρονολογια που βγηκε, και επειδη τα adventure ειναι το αγαπημενο μου ειδος)

(3) Soldier of fortune (γιατι μου αρεσει οταν πυροβολω καποιον πχ. στο χερι με shotgun, να διαλυεται το χερι και οχι να μην καταλαβαινει τιποτα οπως σε κατι αλλα ξενερωτα FPS)

(4) D O O M !!!!!!!!!!!!!!!!!! (το πρωτο, ετσι?)

(5) Resident Evil 2

.

.

.

τα υπολοιπα καποια αλλη φορά, γιατι θα με βρισετε στο τελος απο τα πολλα που γραφω

Αρχική απάντηση από Dodo

1) pro evolution3 ps2

2)C&C Generals pc

Αυτα τα παιχνιδια μηλαμε εχουν φαει τρελο λιωσιμο....

Αφηστε που με το Pro evolution εxoυν γινει κατι τρελοι τσακωμοι!!! Τετοια πορωση!!

:banging: :banging:

Τρελα μπουνιδια.........Ακομα μου χρωστανε στοιχηματα!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.