DJD Αύγουστος 26, 2004 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από ison2)Resident evil ΟΛΑ(η σκηνη με τα σκυλια στο πρωτο που πεταγονται στο ξαφνικο απο τα τζαμια ηταν αιτιο αλλαγης της αποχρωσης του εσωροχου μου απο ασπρο σε απαλο καφε!!) Πωωωωωωωωω τι μου θύμισες! Η περιγραφή σου δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 26, 2004 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Εγω θα αντεξω και θα πω ενα μονο που θεωρω οτι εκανε την μεγαλυτερη τομη στον χωρο του..(Κατα την γνωμη μου φυσικα...) Soldier Of Fortune Νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα...Το εχω βαλει-βγαλει σε καθε format σχεδον.... Παραλιγο να το τερματισω μονο με μαχαιρι υ.γ..Για ευνοητους λογους δεν θα αναφερω ποδοσφαιρα...Με καλυψε παντως ο Kallileo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 26, 2004 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 τωρα που το ξανασκεφτομαι, το πιο μεγαλο κολλημα ηταν το πρωτο homeworld. απειρες ωρες με κλειστα πατζουρια, ποτέ δεν ηξερα αν ειναι νυχτα η μερα, και το καλυτερο soundtrack που ακουσα ποτε για παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 26, 2004 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Πωωωωωωωωω τι μου θύμισες! Η περιγραφή σου δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη Πραγματικα αυτο και το silent hill ειναι απο τα παιχνιδια τα οποια αν τα παιζεις βραδυ μονος ειναι καλυτερα και απο θριλερ...και ανεβαζουν και τις πωλησεις εσωρουχων εκτος και αν παιζεις πανω σε καθικακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Final Fantasy7 RULEZZZ!!!Κορυφή για κονσολο RPG και πολύ ανώτερο των FF8+9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 26, 2004 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 17:41] Final Fantasy7 RULEZZZ!!!Κορυφή για κονσολο RPG και πολύ ανώτερο των FF8+9 Εξαρταται πιο θα παιξεις πρωτο... το εχω μελετησει το θεμα . Εγω που επαιξα πρωτο το 9 μου αρεσει πιο πολυ απο τα αλλα. Παντως αυτοι οι γιαπωνεζοι που τα βρισκουν τετοια σεναρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 26, 2004 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 silent hill, battletoads και το κορυφαίο Zelda 64! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 26, 2004 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 οτιδηποτε επαιξα επι εποχης amiga....αλλη φαση τοτε,οπως και τωρα φυσικα με τα φανταχτερα γραφικα 3d Κλπ....ωστοσο,εκεινη η εποχη ηταν το μεγαλο κολλημα..shadow of the beast,north and south,agony,turrican,xenon,gods,kick off,lemmings.....η λιστα ειναι ατελειωτη.απο τα παιχνιδια που εχω παιξει σε pc μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση το max payne,ξεχωριστο απο καθε αποψη.επισης αγαπημενα τα soldier of fortune και ολα τα need for speed ααα kai to starcraft,μη ξεχνιομαστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 31, 2004 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 TOP seven1)Arkanoid απλά κορυφαίο, απ'τα πρώτα που έπαιξα ποτέ και αξέχαστο!2)Myst 1. Μου πήρε 1 χρόνο χωρίς λύσεις κλπ...3)Gabriel Knight 2, απ'τις καλύτερες μουσικές επενδύσεις σε παιχνίδι, o Robert Holmesείχε δώσει ρέστα, ειδικά στην εισαγωγή και στην όπερα στο τέλος.4)Tetris στο gameboy!5)DOOM2, το απόλυτο FPS. μόνο το unreal tournament το ψιλοπιάνει.6)ραλάκια υπάρχει για pc: NFS1se,2,3,4,5,6,7, colin1,2,3,4 , 7)starcraftκαι πάρα πολλά άλλα.ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω 1. Πάντως τα 5 πρώτα ξεχωρίζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 31, 2004 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Final Fantasy X (PS2)Diablo II (PC)UT2K4(PC):worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Αύγουστος 31, 2004 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 street fighter (amiga)super mario και probotector (game boy)galaga,metal slug (ηλεκτρονικα)need for speed, moto racer 2,crazy taxi,syberia και UT2004 (PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Σεπτέμβριος 1, 2004 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 1) pro evolution3 ps22)C&C Generals pc Αυτα τα παιχνιδια μηλαμε εχουν φαει τρελο λιωσιμο.... Αφηστε που με το Pro evolution εxoυν γινει κατι τρελοι τσακωμοι!!! Τετοια πορωση!! :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 1, 2004 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Για μενα Baldhur's Gate II : Shadows Of Amn k το expansion του,το throne of bhaal......το μαμηστεροτερο παιχνιδι απο ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 1, 2004 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αντε να κάνω και εγω μια προχειρη λίστα.Might and magic 6Gabriel Knight 1&2Doom 1&2Fallout1&2Baldur's Gate 1&2 (to 2 λιγο καλύτερο)Quest for glory 4Gothik Heroes of might and magik 2&3Age of empires 2street fighter 2 και alpha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 1, 2004 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Starcraft Βέβαια το πιο περίπλοκο παιχνίδι είναι οι γυναίκες. Πάνω που νόμιζες ότι κοντεύεις να το τερματίσεις σου δίνουν μια και στα κάνουν όλα λαμπόγυαλο...:cry: :...: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Σεπτέμβριος 1, 2004 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 (1) Silent Hill (κορυφη για Thriller). Εγω που δεν τρομαζω ευκολα και τα thriller ειναι τροπος ζωης για μενα, οταν το επαιζα σε PS1 νυχτα με ολα τα φωτα σβηστα και ηχο απο το Home Cinema, ειχα λερωσει αρκετες φορες τον καναπε του σαλονιου μου.(2) Day of the tentacle (αψογο για τη χρονολογια που βγηκε, και επειδη τα adventure ειναι το αγαπημενο μου ειδος)(3) Soldier of fortune (γιατι μου αρεσει οταν πυροβολω καποιον πχ. στο χερι με shotgun, να διαλυεται το χερι και οχι να μην καταλαβαινει τιποτα οπως σε κατι αλλα ξενερωτα FPS)(4) D O O M !!!!!!!!!!!!!!!!!! (το πρωτο, ετσι?)(5) Resident Evil 2...τα υπολοιπα καποια αλλη φορά, γιατι θα με βρισετε στο τελος απο τα πολλα που γραφω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 1, 2004 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 1)Mortal Kombat(εξου και το nick)2)Flashback(εποχη 92-93, αν θυμαμαι καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 1, 2004 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Dodo 1) pro evolution3 ps22)C&C Generals pc Αυτα τα παιχνιδια μηλαμε εχουν φαει τρελο λιωσιμο.... Αφηστε που με το Pro evolution εxoυν γινει κατι τρελοι τσακωμοι!!! Τετοια πορωση!! :banging: :banging: Τρελα μπουνιδια.........Ακομα μου χρωστανε στοιχηματα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Σεπτέμβριος 1, 2004 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Μonkey Island 3...Δεν ξεχναω ποσο απολαυστικο ηταν,ποσο χαρουμενος αισθανομουν οταν το επαιζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Σεπτέμβριος 2, 2004 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 MU online <> neeed for speed undergound <> CM3-4 <> gta vc!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.