Jump to content

Ποιο θεωρειτε το καλυτερο παιχνιδι που εχετε παιξει ποτε?(γενικα)

xylokastro

Recommended Posts

Metal Gear Solid

Final Fantasy 7

Bioshock

Mass Effect

Το WoW δεν είναι το καλύτερο που έχω παίξει γιατί το WoW δεν είναι παιχνίδι. Είναι μια παγκόσμια συνομωσία για κατανάλωση ελεύθερου χρόνου και απορρόφηση κάθε ίχνους real life.To WoW είναι ότι κοντινότερο έχει βγεί στο Matrix.

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Το WoW δεν είναι το καλύτερο που έχω παίξει γιατί το WoW δεν είναι παιχνίδι. Είναι μια παγκόσμια συνομωσία για κατανάλωση ελεύθερου χρόνου και απορρόφηση κάθε ίχνους real life.To WoW είναι ότι κοντινότερο έχει βγεί στο Matrix.

χαχχα θεός

Ειδικά με τα Resident Εvil είχα φάει χοντρό σκάλωμα. Με τα 3 πρώτα μονο, αντε και το Code Veronica. Μετα για εμένα η σειρά χαλασε απο άποψη story.

Πόσο δίκιο έχεις... τα 3 πρώτα ήταν φοβερά, ειδικά το 2 με την claire κατά προτίμηση! Εμένα μου άρεσε και το Code veronica, ήταν ο λόγος που είχα αγοράσει ps2!

1.Αge of empires(1+2): τα καλύτερα strategy που έχω παίξει , από τα παιχνίδια που άξιζαν τα λεφτά τους.

Pokemon blue :tomato: , όχι πλάκα κάνω

Καλά δεν ντρέπεστε λέω εγώ. Περίμενα πολύ περισσότερα Half life :wassat: (οποιοδήποτε απ τη σειρά)

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Παιχνιδια καλα εχω παιξει πολλα.Ενα που πραγματικα εχει μεινει βαθια χαραγμενο στην μνημη μου φυσικα και λογο ηλικιας στην οποια το επαιξα ειναι το

The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Εσύ ψηλέ. . . RESPECT, το game είναι #1 all time classic of all games σε πολλά gaming site(υποθέτω δεν είχαμε πολλοί nintendo 64)

Legend of dragoons (το έπαιξα πριν απο FF και μου χει χαράξει το μυαλό)

Eve Online, μη το δοκιμάσετε εκτός αν έχετε βγει σε σύνταξη ή πολύ απλά δε θέλετε να έχετε καμία επαφή με τον έξω κόσμο, ότι πιο ψαγμένο και πάααααααααααρα πολύ βαθύ gameplay, sci fi mmorpg

Final Fantasy VII

Half Life 2

Crysis

Εσύ ψηλέ. . . RESPECT, το game είναι #1 all time classic of all games σε πολλά gaming site(υποθέτω δεν είχαμε πολλοί nintendo 64)

Ειμασταν αρκετοι! :) Το παιχνιδι ειχε τρομερη ατμοσφαιρα!

Σε Ν64

Legend of zelda ocarina of time

Super mario 64

Donkey kong 64

Σε GameCube

Eternal Darkness

Metroid Prime

Super Mario Sunshine

Σε Xbox

Halo

Project gotham racing 2

Ninja Gaiden

Σε Dreamcast

Sonice adventure 2

Shenmue

Crazy taxi

Σε PS2

Gran turismo 4

Jack and Dexter

God of war 2

PC

Dungeon siege 1-2 (!)

Civilization 3

Warcraft 3

Προσπαθησα στην αρχη να διαλεξω ενα game σε καθε πλατφορμα...Δεν τα καταφερα.

Ακομα και το top 3 ειναι λιγο.

• 2 weeks later...

[MENTION=4621]white_devil[/MENTION] [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] [MENTION=418]kallileo[/MENTION] [MENTION=10521]jesus[/MENTION] [MENTION=22211]D4rkst3EL[/MENTION] [MENTION=10167]rory[/MENTION] [MENTION=12866]Narzul[/MENTION]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MbEfSSX8_Uw&hd=1]Zelda Ocarina of Time 3D Japanese Launch Trailer [Long] - YouTube[/ame]

[MENTION=4621]white_devil[/MENTION] [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] [MENTION=418]kallileo[/MENTION] [MENTION=10521]jesus[/MENTION] [MENTION=22211]D4rkst3EL[/MENTION] [MENTION=10167]rory[/MENTION] [MENTION=12866]Narzul[/MENTION]

Το πηρα day one απο nortec.gr, με το καπελο το μπρελοκ και την θηκη, την κονσολα δεν την εχω παρει ακομα ομως :p ισως να την τιμησω αμα βγαλουν τελικα το majoras mask σε 3D :)

Το πηρα day one απο nortec.gr, με το καπελο το μπρελοκ και την θηκη, την κονσολα δεν την εχω παρει ακομα ομως :p ισως να την τιμησω αμα βγαλουν τελικα το majoras mask σε 3D :)

Εγώ πήρα το 3DS όταν έπεσε η τιμή. Έπαιξα το zelda και μετά τα πούλησα ;) .

Πολύ καλό το remake στα graphics. Και το game στέκεται χαλαρά εν έτη 2011.

[epic music is epic]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.