Angel!!!! Ιούλιος 31, 2010 #241 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 ποιο καλυτερο final fantasy ρε σεις, το χειροτερο scenario ever ειχε, και δεν το λεω μονο εγω.Μιας και μιλάμε για παιχνίδι το gameplay είναι πιο σημαντικό από το scenario. Τουλάχιστον για εμένα.Και μόνο η επιστροφή του Job system μου αρκεί.Επίσης όποιος έχει παίξει FF6 καταλαβαίνει ότι το 7 είναι υπερεκτιμημένο.Απλά έκανε γνωστά τα jRPG στο ευρύ κοινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 31, 2010 #242 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Απο τα συνχρονα ff το 12 ειναι πολυ μακρια.....απο τα "κλασικα" το 7 κια 8 ειναι φαινομενα, αλλα και το 9 που εχω παιξει, τα σπαει.Λιγο καλύτερο να ηταν το gameplay του 8, σαν του 9 παραδειγμα και θα ηταν κορυφη. Αρχηνησα χτες το 10.Για να δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Ιούλιος 31, 2010 #243 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Monkey Island 2Και μετά RunAway , Syberia , Atlantis και πάει λέγοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Αύγουστος 1, 2010 #244 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2010 1.God Of War(ολα τους ειναι φοβερα)!2.COD 4(PC)!3.F1 2006(ps2 πολυ λιωσιμο)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Αύγουστος 3, 2010 #245 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Sensible World of Soccer :worship: τελικα ειχε πιο πολλους fan απ οτι νομιζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brikolakas Αύγουστος 3, 2010 #246 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Doom1 και Half-Life λογω εποχης τους.WoW BF2 και Far Cry απο τα νεωτερα:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Αύγουστος 4, 2010 #247 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Diablo Series... ατελειωτη διασκεδαση και ατμοσφαιρα.... (Χωρις hackies)Titan Quest+Expansion ... σχεδον μια απο τα ιδια και ειναι το μονο που ειναι πιστη αντιγραφη του Diablo με υποβαθρο ελληνικη μυθολογια FF 7 ας το κανουν ταινια με πραγματικου ηθοποιους να τα σπασει ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2010 #248 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Τurn Based Strategy: U.F.O. Enemy Unknown (ολη η σειρα...) Civilization series (επισης ολη η σειρα...- αναμενοντας με αγωνια το 5 πλεον)Real Time Strategy: Command & Conquer (ολη η σειρα)Action: Grand Theft Auto (ολη η σειρα - αναμενοντας με αγωνια το 5 πλεον)Driving Simulators: Grand Turismo (ολη σειρα - αναμενοντας με αγωνια το 5 πλεον)Puzzle :Tetris6 χρονια μετα και λιγα εχουν αλλαξει τελικα....εχουμε μια νεα εισοδο Real Time Strategy:Company of heroes (Original &Opposing Fronts - αναμενοντας με αγωνια το CoH online πλεον) και μια νεα κατηγοριαFPS:Far cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 4, 2010 #249 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Τώρα είδα τι είχες βάλει.ΤοΤurn Based Strategy: U.F.O. Enemy Unknown (ολη η σειρα...)το είχα ξεχάσει.Ειδικά 1-2 ήταν ηδωνή απο τις λίγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Αύγουστος 4, 2010 #250 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Grand Theft Auto: San Andreas edition... χοντρό κάψιμο ακόμα και τώρα που έχει βγει το iv! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Αύγουστος 4, 2010 #251 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 call of duty:modern warfare 2 multiplayer....:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 4, 2010 #252 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 call of duty:modern warfare 2 multiplayer....:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:Το ειδαμε και αυτο :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 4, 2010 #253 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Gran Turismo 2 (PSX)Metal Gear Solid (PSX)Bioshock (PC)Final Fantasy 7 (PSX)Resident Evil (PSX)World of Warcraft χωρίς τα exp (PC)International Superstar Soccer (SNES) γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλαGrand Theft Auto : Vice City (PC)Sanitarium (PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 5, 2010 #254 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Νομίζω πως το καλύτερο παιχνίδι που 'χω παίξει είναι το.. Heavy Rain. Έχουν περάσει 2+ μέρες από τότε που το τερμάτισα και ακόμα σκέφτομαι τι θα γινόταν άμα είχα πάρει άλλες αποφάσεις, αν έκανα το άλλο και όχι το παράλλο κλπ. Είναι ένα παιχνίδι που θα μου μείνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
markakiss Αύγουστος 6, 2010 #255 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 command & conquer red alert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 6, 2010 #256 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 Όλη η σειρά Total war. Ιδιαίτερα τα Medieval και Rome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda73 Αύγουστος 8, 2010 #257 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Γενικά είμαι του FPS.Από όλα όσα εχω παίξει τα καλύτερα με σειρά προτεραιότητας είναι τα εξής:1. Η τριλογία του Half life 2. 2. FarCry.3. F.E.A.R 1 & 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 9, 2010 #258 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Σε playstation τα gran turismo και το MediEvil. Σε pc το πρώτο Painkiller και όλα τα Serious Sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 9, 2010 #259 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Total war Medieval 2Champioship Manager 01/02assassins creed 1-2Το ξέρω ότι μερικά είναι λίγο παλιά, αλλά εξαιτίας τους κόντεψα να μην πάρω πτυχείο. :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Αύγουστος 9, 2010 #260 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 1. GTA IV2. GT 43. BIOSHOCK4. METRO 2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.